December er en god blanding af kontraster; ruskevejr og stearinlyshygge, travlhed og afkoblingstid, materielle ønsker og menneskelige glæder. Vi har omfavnet alle ting december har at byde på, og nyder den søde ventetid indtil jul.

collage-2015-12-08

IMG_1705

Jeg elsker, som tidligere nævnt, at tænde stearinlys, og i år kombinerer jeg det med en forælskelse for hyacinter. Jeg synes kombinationen af hyacintens enkle væsen og stearinlysets varme giver et skønt resultat – og som I kan se, så bruger jeg denne kombinationen mange steder i huset!

IMG_1725

IMG_1721

Vi har været rundt hos vores skønne naboer på vejen med brændte mandler og julekort. Det er sådan en skøn tradition, og det giver anledning til at blive endnu bedre kendt med de mennesker, vi omgiver os med. Det, der kunne have været overstået på 10 minutter tog næsten to timer, da vi blev inviteret ind til kaffe, formiddagsmad, leg og en god snak. Det endte med at vi overskred Bassens lur-tid, og overtrætheden meldte sig…heldigvis havde vi ikke langt hjem. Nu hvor vi er inde på temaet julekort vil jeg lige give jer et tip: Vi bestilte vores julekort ved det firma, der hedder Optimalprint, og fik dem leveret inden der var gået to døgn!! I tillæg var bestillingsprocessen meget nemt, så de får thumbs up herfra.

IMG_1709

IMG_1710

Jeg har hygget lidt med små projekter herhjemme – blandt andet denne skønne sag, som fik lov at komme med mig hjem for et lille stykke tid siden, og som nu har fundet sin plads på vores soveværelse. Jeg elsker ting og sager (og især møbler), der har sjæl, karakter og en hisorie…Manden er dog knapt så begejstret. Faktisk tvang han mig til at love, at jeg “ikke ville slæbe flere genbrugsmøbler hjem i den nærmeste fremtid”. Heldigvis er “nærmeste fremtid” et relativt begreb, hehe.

I morgen går drengene og jeg i gang med runde nr. 2 af julekegebagningen, og i morgen står der Sarah Bernard og nogle utraditionelle pebernødder på menuen. Jeg deler opskrifter inden længe, men først tror jeg I får en juleudgave af “Aktivitetstilbud til børn i Århus” (I kan finde del 1 af denne serie her). Der får I bl.a. et tip om en gratis aktivitet som løber af stablen allerede førstkommende søndag, så sæt kryds i kalenderen!

Share this...