IMG_1641

IMG_1399

I weekenden var jeg ude på en meget efterlængtet bytur med en af mine veninder fra studietiden. Vi var ude til en skøn omgang dinner and drinks, og jeg nød virkelig at komme ud igen – og ikke minst at komme i noget tøj, der ikke er “snot-proof”. Jeg lod også håret hænge løst (hvis I har små børn, så ved I hvor sjældent det sker, når man har langt hår) og synes selv, at jeg havde formået at lægge en make-up, der var nogenlunde. Af en eller anden grund bliver jeg altid taget for at være ældre, end jeg i realiteten er (jeg siger til mig selv, at det er min modenhed og visdom, der gør det), men når jeg sådan hopper i et par høje hæle og lader den sorte eyeliner gøre sit, så bliver jeg da ok tilfreds med resultatet.

Så der sad vi, min veninde og jeg, inde på en af den skønne restauranter i Århus og snakkede om alt der var sket siden sidst. Og jeg følte meg ret lækker. Og varm. Så halvvejs inde i hovedretten tog jeg den medbragte hårelastik frem, og satte håret op i noget jeg tænkte ville se casual chic ud. Timerne gik, og de der drinks gjorde, at jeg blev nødt til at besøge the ladies room.

IMG_1735

Inde på the ladies room var belysningen ENORMT skarp. Virkelig. Og lad os lige snakke om det lidt…hvem var det, der tænkte, at det måtte være en rikig god idé at sætte op lys – der uden nåde vil fremhæve enhver lille skavank man overhovedet kan besidde – på toilettet i en restaurant?! Det er ikke fordi det er sådan, at hvis (når) man opdager noget i dette spejl, så kan man nemt fikse det med lidt make-up eller bare skifte tøj…det er nemlig ikke specielt mange, der går rundt med både et skifteantræk og hele make-up-pungen, når de er i byen! Sådanne nogle lys burde være forbudt på alle “sociale” steder (og PÅBUDT i alle prøverum!). Thank God jeg ikke var på en date – sådan noget kan da tage selvtilliden fra selv den kønneste!

Nåh, men vil I så vide, hvad dette nådeløse lys så tydeligt viste mig? Det viste mig de fine, små grå hår, der lige så stille har poppet op de sidste mange måneder. Suk. Jeg fik mine første grå hår nøjaktig en måned efter jeg fik Røveren – to stk. Dem hev jeg bare ud, og så ikke mere til dem før efter at jeg havde fået Bassen. Der fik jeg nemlig også et par stk, men tænkte at det måske var hormonbetinget på en eller anden måde? Men de små grå, der er kommet de sidste par måneder kan jeg vidst ikke skylde på hormoner.

 

image

Jeg havde egentlig tænkt mig at tage the high road når det kom til disse grå hår, og vente indtil jeg fik (uholdbart) mange før jeg så eventuelt farvede mit hår. Men når jeg stod der foran spejlet inde på en lækker restaurant, med mit hår sat op i en casual chic hestahale, og dette lys fremhævede hvert eneste lille grå hår, der gemte sig i min manke, så gik jeg i krig! Full on, kill or be killed, blodtørstig krig – som tog lidt længere tid end jeg havde forudset…ehem. Men jeg vandt!

…ihvertfald lige indtil de begynder at vokse ud igen – og tager flere venner med fra mine hårrødder…så ender jeg ihvertfald med at se moden og vis ud!

Share this...