Avisklumme: Provokerer mit valg dig?

Så blev det igen tid til at jeg kom med et indlæg i Århus Onsdag/Syd, og denne gangen handler det om min beslutning om at trække mig fra arbejdsmarkedet for en periode for at blive “hjemmegående husmor” – og de reaktioner jeg har fået på dette. Med tanke på de sidste dages avisartikler, er dette emne – om muligt – mere relevant nu, end det var da jeg skrev det for en uge siden!

For dem af jer, der bor i den sydlige del af Århus, kan klummen findes på side 2 i avisen. Ellers kan i læse den online (side 2). Skriv endlig hvad I tænker om det i kommentarfeltet nedenunder eller på bloggens facebook-side.

Skjermbilde 2016-02-09 kl. 20.57.36

2 comments / Add your comment below

 1. Hej Therese. Hvor er det sejt det du gør. Dine børn vil altid husk trygheden ved at du var deres faste holdepunkt i dagligdagen.
  Jeg gjorde det damme som du i 1976 og har aldrig fortrudt det en eneste dag. Det at små børn får “kærlighed nr 1” af den de elsker allerhøjest på denne jord, tror jeg, betyder meget.
  Jeg har også arbejdet som dagplejemor, så har også oplevet det fra “den anden side”.
  Dejligt at der stadig findes mødre der gerne vil dele deres liv med det bedste man har, børnene 😊😘
  Må hellere slutte for der er jo meget at skrive om som hjemmegående husmor 😇

  1. Tak for opmuntrende ord! Jeg mistænker, at jeg hellere ikke vil fortryde dette valg 🙂 God aften til dig.

Skriv et svar