Fotografering er ved at blive en af de ting, jeg synes er sjovt at lege med. Der er stadigvæk en laaaaang vej at gå inden jeg bliver GOD til det, men det hindrer mig ikke i at skyde løs. Jeg gik lige igennem de sidste ugers billeder, og der er vidst ingen tvivl om, at jeg er klar til forår! Kamerarullen var overloaded med billeder af blomster, farver og natur – og det er SÅ skønt at tænke på, at vi officielt er trådt ind i forårsmånederne (selv om det kan virke som om, at moder jord ikke har fået den notis)… Jeg GLÆDER mig til varme dage, bare tær og madpakker i det fri.

Her er et lille udpluk af de billeder jeg har taget;

Jeg har ryddet i klædeskabet og fundet frem sommergarderoben

IMG_2580

Det er er sikkert forårstegn, når Rhododendronen ude i forhaven kommer med nye skud – kan næsten ikke vente til at blive mødt af en væg af lyserøde blomster når jeg kører ind på matriklen.

IMG_2593

Både Røveren og jeg er vilde med ananas – og når vi først går igang, kan vi godt spise en hél ananas på en eftermiddag…

IMG_2584

Den anden dag, når solen skinnede fra skyfri himmel og temperaturen kom op på menneskeligt niveau (jeg er IKKE fan af kulde – så ved I det), kunne jeg ikke nære mig, og hoppede i sidste års favorit-sommersko… Der gik dog ikke lang tid før jeg blev nødt til at overgive mig, og tage strømper på – hvilket jeg kan hilse og sige, at IKKE er kønt i sådanne sko *indsæt abe-der-holder-for-øjnene-emoji* 😉

IMG_2596

Jeg er head-over-heels forælsket i mine nye kakler fra Openmind! Den perfekte blanding af farver, mønster og skævhed – og en god måde at tilføre noget specielt til hjemmet uden at det koster for meget tid eller penge. Og hvis jeg bliver træt af dem igen (don’t see that happening) kan jeg altid bare skifte dem ud eller give dem væk – dyrere var de hellere ikke!

IMG_2319

Jeg er gået all-in på matchende neglelak i forårsfarver. Der går desværre kun en dag eller to inden halvdelen af lakken er skallet af, men det er skønt/kønt så længe det varer! 😉

IMG_2575

Tidligere på ugen fik jeg besøg af en veninde, der skulle hjælpe mig med et blog-relateret photoshoot – resultatet får I nok snart at se… Denne kage var en del af photoshooten (og den efterfølgende kaffehygge).

IMG_2533

Share this...