IMG_2623

Jeg tænkte lige jeg ville komme med et lille tip til jer, her i starten af påskeferien. Hvis I er som mig, så kan I godt lide at bruge lidt af den ekstra tid man får i ferien på at fylde fryseren med lækkerier, der kan hjælpe i en travl hverdag. Og i den sammenhæng har jeg lige fundet ud af noget, som I da også skal have at vide;

Nemlig at dejen i pølsehornsopskriften jeg lagde ud for nogle uger siden OGSÅ kan bruges til burgerboller. Sidste gang jeg lavede pølsehorn fik jeg nemlig lidt dej til overs, og i stedet for at smide det ud, tænke jeg det var forsøget værd at lave burgerboller af det. Hvis det mod formodning ikke smagte godt, måtte vi jo bare droppe bollerne, og intet ville være tabt…men – som I nok kan gætte – smagte burgerne rigtig godt! Det kan måske også have lidt med de meget smagfulde bøffer (jeg laver dem americano-style med masser af worchestershiresauce og andet guf), smeltet ost, bacon og salat med dressing at gøre, men i mit hoved var burgeren en lille tand bedre denne gang – måske fordi samvittigheden også havde det bedre…

IMG_2613

I tillæg til god smag, kan man nemlig også glæde sig over, at det er et lidt sundere alternativ end de almindelige, lyse burgerboller man kan købe. Og billigere! Meget billigere. Og den kombination kan man da ikke andet end være fan af??

IMG_2606

IMG_2625

Herhjemme er påskestemningen lige så stille ved at komme. Huset har fået en lille smule pynt, og der bliver produceret gækkebrev i stor stil…Røveren har fanget konceptet, og er derfor kommet frem til, at jo flere breve han lave, jo større chance er det for at han får (mange) påskeæg. Så må mor her hjælpe ham med dem, hvis det skulle gå hen og blive ALT for meget chokolade for den lille dreng 😉

Håber I også nyder weekenden – og det gode vejr! Måtte det vare ved.

Share this...