IMG_2709

Det er ingen tvivl om, at jeg har en ekstra stor kærlighed til vaser, skåle og lysestager. Og ure, når jeg tænker mig om… Der er ikkw voldsomt meget nips i vores hjem, men af det nips vi har, er overnævnte ting ret overrepresenterede… Fra det sted jeg sidder nu kan jeg fx. se fire (!!!) forskellige ure, hvor kun to af dem virker, haha. De to andre er arvegods, og er mere til pynt end brug 🙂

Nu er det dog ikke ure vi skal snakke om, men vaser. Jeg synes det er meget fint at kunne mixe og matche vaserne til de blomster man komme i dem, til den anledning man bruger dem til, osv. Og da jeg for nogle uger siden så en vase med fjer på i et eller andet magasin (kan ikke huske hvilket – det var et jeg kiggede i engang vi var på biblioteket) var der ingen tvivl om, at jeg gerne ville have sådan én at stille mine påskeliljer i. Og da jeg jo for nylig opdagede, hvor nemt man kan lave en flot vase ud af rengjorte madglas og lidt krea-accessories, tænkte jeg at lave den selv. Og igen må jeg sige – det er latterligt nemt!

IMG_2703

IMG_2708

Alt du har brug for er et rengjort madglas, en limpistol, og nogle fjer. Fremgangsmåden siger sig lidt selv; lim fjerene til glasset, og voilà – en smuk vase til dine påskeliljer! I og med at der ikke var så meget der skull gøres, der IKKE involverede varm lim, så var det begrænset, hvor meget børnene kunne hjælpe i processen…det hindrede dem dog ikke i at hygge sig gevaldigt med fjerene – dem kan man jo både lege indianer med, kilde med, OG pille fra hinanden!

IMG_2697

Vi nyder den første feriedag med udeleg og middagslur til begge drenge (man kan jo nemt komme til at blive lidt træt, når man arbejder hårdt i haven)! Påskepynten er kommet på plads, og når drengene vågner kører vi i Bauhaus efter haveredskaber og do-it-yourself-grej – i lighed med resten af familien danmark. Så er påstestemningen på plads 😉

Når du nu først er igang med at lave blomstervaser, kunne det være du vil prøve dig på denne også? Skøn hjemmelavet vase, som du kan lave i de fineste forårsfarver!

Share this...