Ny klumme i Århus Onsdag/Syd…

Så er min nyeste klumme for Århus Onsdag/Syd på gaden…og nok en gang har jeg og min big fat mouth potentielt gjort mig meget upopulær – ihvertfald hvis man kun kigger på overskriften. Nu har jeg dog fået en mulighed for at ytre mine meninger, og så vil jeg jo gerne tage op de – i mine øjne – vigtige emner, i stedet for bare at kommentere trivielle sager. Jeg mener hvert et eneste ord jeg skriver, og håber at Århus’ indbyggere kan se, at min “løftede pegefinger” ikke er møntet på de enkelte familier, men på de samfundsnormer der dominerer i tiden…

I kan se klummen i billedet nedenunder, eller ved at følge dette link (side 2).

Skjermbilde 2016-03-23 kl. 12.43.12

Lad mig endelig høre hvad I tænker om det jeg har skrevet – både på godt og ondt 😉

4 comments / Add your comment below

  1. Er så enig. Og det er ikke kun vores nordiske naboer, der gør i 2 års grænsen. Du kan også kigge sydpå til Tyskland, hvor jeg og min familie bor, hvor der er 2 års barsel til alle. Lidt af en forskel fra det ene år jeg havde til mine for tidligt fødte tvillingedrenge og så tilbage på arbejdet stadig med meget knap søvn det næste år. Der kunne jeg især godt have tænkt mig lidt mere tid til deres modning.

    1. Nej, du har ret – der er utrolig mange lande, hvor samfundet er mere venlig indstilt til det at passe børnene hjemme udover det første leveår..jeg valgte dog at nævne de nordiske lande specifikt, da det er de lande vi ligger tættes op imod når det kommer til samfundsnormer og måden landet bliver styret på, at man MEGET NEMT kan trække paralleller til DK! Og ja – kan godt tænke mig der var præs på, når man ikke kun har ét barn på ét år…synes det har været rigeligt at se til med (næsten) pseudotvilliger 😉

Skriv et svar