Som jeg nævnte i dette indlæg, er jeg blevet ret glad for Instagram…og jeg synes også det er meget sjovt at lave en lille “opsummering” af måneden i form af instagram-billeder – om ikke andet, så for min egen skyld 🙂

IMG_5009

Man kan helt klart se på mine billeder, at Marts er en forårsmåned. Man bliver simpelthen SÅ GLAD af alt det solskin og de lange dage som vi har fået nu her – især efter vi gik over til sommertid!
Som altid er der også en del mad- og familiehyggebilleder at se, men som noget nyt er der også sneget sig ind nogle mode- og interiørbilleder… Er ret sikker på at det kommer af, at jeg bliver inspireret af hvad jeg ser på de profiler jeg følger på Instagram og der er ingen tvivl om, at det er mode og interiør, der hitter de fleste steder…og kaktuser! 😉

IMG_5010

IMG_5011

For nogle uger siden skrev jeg om hashtagget #realhousewivesofdenmark, og om hvor fedt det ville være, hvis vi kunne fylde den (på det tidspunkt) helt blanke “side” med billeder af hvordan det er at være hjemmegående (fuldtid/deltid/barsel/andet – op til jer!) i Danmark, fordi jeg ikke tror “omverdenen” helt ved hvad det indebærer, at være hjemmegående. Jeg har selv ikke været supergod til at bruge dette hashtag, men vil prøvet at huske det i fremtiden – vil I være med??

Håber ellers I har haft en god uge, og at I er klar for weekenden. Vi er klare for hygge med venner, havearbejde, morgen-dase-tid og (forhåbenlig) masser af solskin!

Hvis I ønsker at følge mig på Instagram, kan I finde min profil hér.

Share this...