Efter en meget travl uge, er det skønt at sætte sig ned med et glas god rødvin, lidt chokolade og lidt alenetid foran computeren. Der har virkelig været drøn på denne uge, så der har ikke været meget tid til at blogge…til gengæld har jeg tømt kameraet for billeder fra den sidste tid, så I får lige nogle glimt af hvordan vores liv har set ud de sidste uger her 🙂

IMG_2676

IMG_2637

I dagene op til påske blev det tid til at se en veninde jeg ikke har set i lang tid – og selv om vi valgte at spise brunch herhjemme ved mig (så Bassen kunne sove og vi kunne snakke og drikke kaffe i fred 😉 ), så kan man da godt skabe lidt café-stemning over det ved at servere tingene anrettet på en tallerken i stedet for at stille alt ind på bordet…Jeg elsker i øvrigt de æggebæger I kan se på billedet – det giver lidt en royal følelse, når man skal tage et låg af inden man kan spise sit æg, hehe.

Der blev også guffet påskeslik og salte mandler i stor stil!

IMG_2763

IMG_2758

I slutningen af Marts fyldte Røveren 4 år (!!!). Dagen blev fejret som sig hør og bør, men dejlig chokolade og (piratskib)kage til. Røveren fik endnu et sørøverskib til sin samling, der nu tæller intet mindre end 4 stk. Han har dog meget glæde af dem alle sammen, og det er også noget nemmere for lillebror at komme til at låne et af dem, når der nu er så mange 🙂

IMG_2787

Min dejlige fødselar i sin fine skjorte (som han har arvet fra sin fætter. Jeg synes virkelig det er nogle fine skjorter, men SÅ mange penge giver jeg altså ikke for et stykke tøj der kun kan forventes at holde sig rent i de første 5 minutter efter det er kommet på!)

IMG_2926

IMG_2929

Dem af jer der følger mig på instagram har set, at jeg var afsted til en genbrugsmesse, der hed “RETROGULD”, hvor man kunne købe rigtig meget fedt vintage-tøj, og betale pr. kilo. Et sjovt koncept, og selv om jeg blev en liiiille smule irriteret over den lange kø der mødte mig både på vej ind OG ud af Godsbanen, så fik jeg hapset nogle virkelig fede (og billige) ting! Dem må jeg vise jeg på et senere tidspunkt… Jeg har dog også shoppet nogle genbrugsting til haven. Bl.a. de her små og blå ting. Jeg går og drømmer om at renovere vores lille terasse lidt. Jeg har faktisk også købt maling til det. Jeg mangler bare at komme igang *ehem*. Det skal nok blive rigtig godt – når jeg bare kommer igang 😉

IMG_2935

Et andet køb jeg er rigtig glad for er dette tæppe, der blev fundet i en rodekasse i Netto, til den fine sum af kr. 49,-. Jeg kunne slet ikke få armene ned, da jeg fandt det, og det trækker altså stadigvæk lidt i dem hver gang jeg går forbi det. Det er egentlig lavet som et hyggetæppe, men jeg synes altså det ser ret fedt ud som gulvtæppe – jeg mangler bare noget til at holde det fast med, så man ikke skøjter rundt når man går ovenpå det.

Weekenden skal gå med til at lave absolut intet. Eller, når man er husejer, så er der altid noget at lave, men vi har ingen bestemte planer. Bassen har været lidt syg de sidste dage, så han skal plejes og forkæles lidt, men ud over det tror jeg vi vil tilbringe det meste af weekenden i haven (kryds fingre for godt vejr). Der er dog en enkelt ting vi lige SKAL denne weekend, og det er at se 19-nyhederne på tv2 søndag aften. Der vil der nemlig være et indslag hvor undertegnede selv er med, så det er jeg ret spændt på! Skal nok fortælle jer mere om det inden… Nu vil jeg nyde det sidste af min vin inden jeg finder puden. God aften og god weekend til jer!

Share this...