IMG_2923

Der har været lidt stille her på bloggen de sidste dage, og det er ikke fordi jeg har haft skrivepause, men mere fordi jeg både arbejder på min næste klumme til Århus Onsdag/Syd OG et lidt større blogindlæg, som kommer i næste uge.

Den klumme jeg arbejder på er ret påvirket af de familiepolitiske forslag der blev udgivet i weekenden, og de reaktioner der er kommet på det. Selv om det var enormt grænseoverskridende at have hele mit upolerede ansigt og mine holdninger (præsenteret med en norsk accent) på prime-time-tv, så synes jeg det er meget spændende at få lov til at deltage i både debatter og politiske indslag, selv om jeg ikke er “politisk aktiv”. Jeg er nok bare det man kan kalde for en engageret samfundsborger (der ikke kan holde sin mund).

Det blogindlæg jeg arbejder på er i en lidt anden boldgade. Inspireret af en trend, der var for et stykke tid siden i blogosfæren, hvor diverse bloggere fortalte om “en dag i deres liv”, så tænkte jeg at oppe den lidt, og vise jer en UGE (man-fre) i mit liv… For er det én ting jeg tit bliver spurgt om (af ikke-hjemmegående), så er det hvad laver I hele dagen? Så tænkte jeg at dette kunne være en sjov måde at vise det på… Hvad tænker I – er det noget I gerne vil læse, eller spilder jeg lidt min tid?

Nåh, anyways – jeg ville bare kigge forbi og sige hej, og så også for at vise jer denne virkelig lækre sag jeg fik hapset til mig på retroguld/genbrugsmarket for et par uger siden. Sådan et market er virkelig en god måde at opdatere ens garderobe på, uden at det koster kassen. Jeg vil fortælle jer mere om denne type market på et senere tidspunkt, lige nu må I nøjes med de her billeder som jeg fik en veninde til at tage for nogle dage siden.

IMG_2916

IMG_2915

P.S. jeg kan lige love jer, at når man er mere en “samfundsblogger” end “modeblogger”, så er det PÆNT grænseoverskridende (og pinligt) at stille sig op på denne måde – på et offentligt sted – for at lege model…men hvad gør man ikke for sine søde læsere? Så I må bære over med mine manglende modelevner og wannabe-poses – og hellere lægge mærke til den skønne jakke jeg fik for UNDER 200,-! Det er lige noget for mig og min hjemmegående-indtægt, haha)

IMG_2924

Share this...