IMG_3518

Når man lever på én indtægt begrænses ens shoppebudget ganske naturligt. Det betyder dog ikke, at jeg ikke også både trænger til, og ønsker mig, lidt nyt til garderoben fra tid til anden. Jeg er dog blevet ret godt til at besøge de lokale genbrugsbutikker o.l., og finder fra tid til anden tøj til mig selv dér – hvilket jeg ALDRIG kunne finne på inden jeg sagde mit job op. Jeg tror måske også, at det at jeg er blevet mor har bidraget til, at jeg køber mere og mere genbrug. At blive mor har nemlig gjort mig mere bevidst over mine forbrugsvaner både i forhold til de værdier jeg gerne vil give videre til børnene, men også fordi jeg tænker mere over hvordan mine handlinger påvirker miljøet – og dermed påvirker den jord jeg “giver videre” til børnene. Og der er vidst ingen tvivl om, at genbrug er det bedste for både økonomien og miljøet!

IMG_3546

IMG_3511

En bonus ved genbrugshopping er, at man kan finde helt unikke ting. Tøj, som ikke hveranden pige på gaden har, hvilket jeg personligt synes er meget sjovt (selv om jeg må indrømme, at 50% af min garderobe består af h&m eller lign.) I husker måske denne jakke – som faktisk stadigvæk får mig til at smile hver gang jeg tager den på! 🙂

Et lignende genbrugsfund faldt jeg over for et par uger siden, da jeg egentlig var på jagt efter et nyt sofabord i vores lokale genbrugsforretning. Efter at have skimmet forretningen for sofaborde og kommet frem til, at der nok ikke var nogle af den type jeg gerne ville have, tænkte jeg egentlig bare at køre videre. Men da Bassen var rigtig godt igang med noget af genbrugsens legetøj, gik jeg i stedet over til tøjafdelingen…

IMG_3462

IMG_3547

Og dér – på ét af de to stativer med dametøj hang denne lille skønhed <3 Der var både englesang og jubelkor i baggrunden da jeg tog bøjlen af stativet, og jeg havde sommerfugler i maven mens jeg prøvede den på. Som I nok kan regne ud, passede kjolen (jeg skal have en lille smule hjælp til at få lynlåsen over midjen, men det snakker vi ikke højt om) – og den kom naturligvis med mig hjem.

Og ved I hvad? Den kostede kr. 32,-!!! (Sat ned fra kr. 40,-…der var 20% på alt tøj den dag, haha.)
Se dét er en pris der passer perfekt til min hjemmegående-indtægt 🙂 Og når man oveni det hele kan tænke, at jeg passer på miljøet ved at købe den, så får man vidst ikke et bedre køb. Jeg kan ihvertfald forudse et langt og lykkeligt ægteskab mellem mig og min 32-kroners-genbrugskjole.

Husk forresten, at I kan følge bloggen på facebook, instagram og bloglovin’

Share this...