Hej med jer. Nu er det ved at være et stykke tid siden jeg gav lyd fra mig herinde, og naturligvis vil jeg sige, at sommerens indtog har gjort sit til, at jeg ikke tilbringer lige meget tid foran computeren som jeg gjorde for et par måneder siden…men det er bestemt ikke kun derfor der har været radiosilence fra min side de sidste uger. Jeg (vi) har simpelthen haft nok med at holde hovedet over vandet det sidste stykke tid.

Lige efter nytår skrev jeg et indlæg om alle de spændende ting, der ville ske i 2016…på det tidspunkt var jeg dog ikke klar over, at mere eller mindre alle de ting ville ske indenfor en periode på 1-2 måneder. Bare for at give jer et indtryk af, hvad der fylder mit hovede og tager min tid, så får I en liste her:

– Som jeg nævnte i dette indlæg er Bassen startet i institution. Det er det samme sted som Røveren går, og jeg vil sige, at det går godt. Det er dog ikke kun en dans på roser (han er en bestemt ung mand, der overhovedet ikke har problemer med at fortælle, når der sker noget han ikke er helt enig i), så det har fyldt lidt – både overvejelser om hvordan vi griber tingene an, men også rent praktisk – nu er der dobbelt så mange madpakker, dobbelt så meget skiftetøj og tasker, der skal pakkes, og en dreng, der er noget mere morsyg når vi er sammen. Jeg skal nok komme nærmere ind på Bassens institutionsopstart i et senere indlæg.

– Vi har sat vores hus til salg!!! Eller, der vil sige, at vi har lige skrevet under kontrakten med ejendomsmægleren, så der går nok en uge eller halvanden inden det er “out there”, men stadigvæk… Og dette er nok det, der har fyldt mest! Op til denne beslutning har der været mange overvejelser og forhandlinger med mæglerfirma, som har fyldt enormt meget. Der er også meget praktisk at se til iom. at huset gerne skal være ret præsentabelt når fotografen kommer for at tage billeder, og når vi engang skal til at have fremvisninger osv. Derfor er vi gået igang med at rydde ud af gemmerne, sælge div. babyudstyr som vi ikke længere har brug for, få gjort de småprojekter som man altid bliver ved med at udsætte, og så videre… Og det er jo ikke kun huset, der skal “spille”. Haven skal jo også være i tip top form. Heldigvis er det jo ikke sådan, at vi bare har ladet det stå til de år vi har boet her, men jeg må da indrømme, at det er begrænset hvor mange gange jeg har brugt kantklipperen til at trimme det høje græs omme bag skuret. Det har vi så gjort nu!

– Vi har kigget på alternativer til hus. Vi har endnu ikke fastsat os på HVOR vi gerne vil hen, så det fylder også en hel del. En ting er dog sikkert; vi flytter ikke fra Aarhus (ihvertfald ikke langt væk). Og det er jo faktisk ikke engang sikkert, at vi flytter. Det kommer lidt an på hvordan salget af huset går. Når alt kommer til alt kan det være vi ender med at blive boende og hellere arbejde med det vi har, hvilket også vil være fint, da vi jo er blevet meget glade for stedet 🙂 Ahmen, altså…snak om at leve i usikkerhed. Men det er egentlig kun spændende!

– Jeg er ved at finde ud af hvad JEG skal lave efter sommerferien. Noget af det er på plads. Noget er ved at komme på plads. Jeg skal nok uddybe når der engang bliver tid til det. Men igen – det er nogle ret vigtige beslutninger, der vil komme til at påvirke vores hverdag og fremtid meget.

Det var nogle af de “store” ting, og det er nok primært dem, der har taget min tid og tankevirksomhed – hvilket igen har ført til inaktivitet her på bloggen. Det er jo egenlig noget af det, der er skønt med sådan en blog…jeg er jo ikke forpligtet på noget måde til at opdatere bloggen, men jeg har faktisk mærket, at LYSTEN til at dele ovenstående med jer har været stor…energien/tiden har bare ikke været der. Jeg håber lidt, at når huset først er sat til salg, at der vil være mindre praktisk at se til, og lidt mere luft i kalenderen (og mit hoved, for den sags skyld)…

Skjermbilde 2016-04-10 kl. 23.41.46

Andre sjove ting jeg også har haft lyst til at dele med jer (og som måske også kommer som indlæg på et senere tidspunkt) er

– Jeg har været på venindetur i Kiel, med en af de piger (kvinder?) jeg har kendt længst i DK. Vi startede på samme studie i 2008, og har siden haft meget med hinanden at gøre. Vi bor dog lidt for langt væk fra hinanden til at vi ses så ofte som jeg godt kunne tænke mig, og vi har også lidt forskellige…ehm…liv, hvilket gør at vi ikke ses så ofte naturligt, som hvis vi fx. begge var studerende eller hjemmegående. Derfor er sådanne ture GULD værd. Der får vi snakket aaaaaaaaalle ting igennem – også de ligegyldige – og når også at komme til det punkt, hvor man kan være sammen i stilhed uden at snakke. Det gør man ikke, hvis man kun mødes til en kop kaffe en gang hveranden måned.

– Vi har også fået en ny bil. Eller, som jeg fortalte i mit indlæg om økonomi, så privatleaser vi bil. Den bilen vi havde haft i nogle år var efterhånden ret gammel og slidt, så nu er der kommet en nyere (og bedre) bil ind. Det er en af de skønne ting med at lease…når bilen enten skal repareres eller skiftes ud, så kører man bare og afleverer den, og så får man nøglerne til en ny i bytte (sådan næsten da 😉 )

– For nogle dage siden blev jeg ringet op af DR (ja, som i Danmarks Radio!). De spurgte om jeg var “den Therese, der stod bag bloggen happyhousewife.dk?”. Efter en lille snak blev jeg spurgt, om jeg kunne tænke mig at komme til DR-byen i København på fredag, for at deltage i en form for debat. Jeg ved faktisk ikke så meget om det endnu – kun dét, at det ikke et noget der i første omgang skal “on air”…det er vidst en prøve af en eller anden slags. Jeg skal nok fortælle mere når jeg ved mere.

– Og som et lille pralepunkt til mig selv, så må jeg sige, at jeg er blevet ret god til at holde mig fra de søde sager og til at gennemføre træningsøgter. Altså – vi er ikke ude i det fanatiske, men alt hjælpen, ik? Hvis I læste det overnævnte nytårsindlæg, så kunne I jo også se, at jeg havde et mål om at være i min livs form når jeg træder ind i 30’erne (hvilket kun er 4 uger til!). Jeg er godt på vej derhen, men skal nok stramme mig lidt mere an de næste uger, hvis det skal lykkes…Jeg nægter dog at opgive min (s)nydedag – den ene dag om ugen, hvor jeg kan få udløb for alle de (mad)lyster jeg må ignorere i løbet af ugen. Det er faktisk også ret godt timet, med tanke på alle de ting der foregår herhjemme nu. Jeg kan nemlig helt klart mærke, at mit energiniveau er steget som et resultat af min “nye og sunde livsstil” *HAHAHA* – ej, I forstår hvad jeg mener…blot lidt mindre sukker og lidt mere motion – der skulle åbenbart ikke mere til før jeg kunne mærke en forskel! Blot en sidebemærkning – jeg prøvede brudekjolen på i aftes for at tage billeder, da den skal sælges. Jeg blev faktisk lidt høj over dét, at jeg stadigvæk (eller, der hedder vel IGEN) kan passe den, efter 6 år og 2 børn *klappermigselvpåskulderen* – og hvis I kender nogen, der kender nogen, der skal giftes (og som bruger str 36/38), så siger I til, ikke? 😉

Tjah, som I kan se, så er der altså lidt at se til. Hvis man så oveni det lægger de almindelige huspligter, børneopdragelse, klummer der skal skrives, og relationer der skal plejes, så er den kalender vidst ved at være booket. Jeg vil dog, som nævnt, se om jeg ikke kan prioritere bloggen lidt mere igen…jeg har savnet den <3

God søndag til jer – og vil I ikke være med at krydse fingre for, at nogle af de ovenstående ting falder i hak?

Share this...