Ferien er for de flestes vedkommende over nu, og hverdagen er godt igang. Hos os hænger feriestemningen stadigvæk lidt ved – vi har nemlig haft besøg af min niece på 17 år i to uger, og børnene var minimalt i institutionen i den periode. Det blev to uger med sene aftener, langsomme morgener, mange café-besøg og muligheden for at lege turist i egen by. Det er faktisk anden gang jeg er turisguide i Århus denne sommer – jeg havde jo nemlig også besøg af min mor og søster tidligt i sommers…måske skulle jeg strikke sammen en turistguide på et tidspunkt? *note to self*

IMG_6457

Dagen efter min niece tog hjem i norge blev børnene kørt til farmor og farfar, der bor en times kørsel fra Århus. Der skal de være indtil på søndag. Vi har altså 4-5 børnefrie dage! Jeg siger det igen; 4-5 børnefrie dage!!! Timingen er som sådan perfekt, da der var to ugers vasketøj og generel rengøring der ventede (jeg fik ikke gjort dagens gode gerning mens min niece var her). I tillæg havde jeg lige en jobsamtale jeg skulle til i dag (som gik ret godt, tak for at du spørger:), og en husfremvisning vi skal have gjort klar til (I husker måske at vores hus er sat til salg?) 🙂

Til trods for, at der er lidt praktisk at se til – og en del kaffeaftaler med veninder, der skal overholdes – så kan det altså godt mærkes, at drengene ikke er her. Jeg kan spille høj musik om aftenen, sove så længe jeg vil om morgenen (det er det ingen, der gider at høre – I know), og jeg SKAL ikke have aftensmad på bordet inden kl. 17.30. Det er mærkeligt stille. Og allerede her på dag 2 savner jeg dem voldsomt…er lidt spændt på at se, om vi holder helt til på søndag, haha.

Dette indlæg hedder, som du nok har bemærket, “stilhed før stormen”, og det er der en grund til. Inden længe starter nemlig en helt ny hverdag for os. Noget vi slet ikke har prøvet før som familie på 4, og det giver mig sommerfugler i maven! Jeg fik en lille forsmag af denne hverdag i løbet af mine 1,5 uger som arbejdende kvinde her inden sommerferien, men denne gang er det en mere permanent ting. Noget, jeg skal i gang med, som har været planlagt i lang tid, og som igen vil ændre min status fra hjemmegående til noget andet. Min status bliver denne gang….trommehvirvel…”studerende”. Jeps. Du læste rigtigt. Jeg skal til at studere (igen igen). Jeg skal nok (inden længe!) fortælle mere om hvad, hvor og hvorfor – jeg lover.

Som du nok kan regne ud er de jobs jeg søger (og det job jeg havde inden sommeren, for den sags skyld) derfor studie- eller deltidsjobs. Og hvis/når jeg engang får et job, så får vi travlt! Min hverdag vil stadigvæk være mere fleksibel end den ville være, hvis jeg skulle ud og arbejde fuld tid, men det vil stadigvæk være en MEGET anderledes hverdag end den vi har haft siden Bassen kom til verden for snart 3 år siden…

Jeg er lige dele spændt og nervøs.

Share this...