skjermbilde-2016-09-25-kl-15-04-36

  • Har jeg fundet ud af, at det er både godt og skidt at skulle have fremvisning på ens hus… På den ene side er der lidt stress i det at skulle gøre huset rent og pent og klar til action – for lad mig lige understrege, at tingene bestemt ikke står snorlige herhjemme i hverdagen, ehe. Og det skal de jo gerne, når der kommer potentielle købere. Så det ender som oftest med at Manden tager børnene med på tur et eller andet sted, mens jeg rydder op og svinger støvsugeren. Det GODE med alt dette er jo, at når fremvisningen er over, kan vi komme hjem til et hus, der er rent, pent, og hvor tingene står snorlige! I ca. 7 minutter…. … men det er nogle dejlige 7 minutter! 😉 Billedet af vores terrasse er taget fra boligannoncen…det ser godt ud, ikke?
 • img_4014

  • Har jeg over de sidste uger eksperimenteret mig frem til en opskrift på havremuffins med banan. Og de er intet mindre end FANTASTISKE – man kan nemlig lave flere varianter af dem (bl.a. vanilje, som pt. er min favorit!) Der kommer en opskrift inden længe, og I kan godt glæde jer – jeg lover!
  • Er jeg træt med træt på. Hold op, hvor har jeg været klar til at finde dynen kl 21 mange gange i løbet af de sidste uger. Det SKER dog rent faktisk alt for sjældent – enten er der lidt arbejde, der mangler, madpakker der skal smøres, aftaler med veninder, eller blot en episode Narcos, der skal ses. Og ih, hvor jeg fortryder det morgenen efter! Altså, nu er det ikke fordi jeg slet ikke får søvn – jeg er senest i seng kl 22.30, og står op lidt over 6, så jeg får jo egentlig den søvn jeg skal bruge…jeg tror bare, at jeg er ekstra træt i tiden pga alle de nye ting, der sker pt. (nyt job, nyt studie, ny HVERDAG, osv).
 • skjermbilde-2016-09-25-kl-14-59-12

  • Er det antal af mine indlæg, der er blevet udgivet på Vores Børns hjemmeside gået fra 1 til 4! Inden sommerferien havde de publiceret ét af mine indlæg, hvor jeg skrev om at “alle forældre lyver for deres børn”. Det synes jeg naturligvis var meget spændende, og sendte da også nogle flere indlæg til dem, som de gerne måtte bruge…og det kan jeg da lige love for, at de har gjort. Indenfor de sidste 4 uger er intet mindre en 3 af mine indlæg blevet publiceret. Den samme snak om nøgenhed, som jeg havde med Århus Onsdag for en måneds tid siden, der har været et indlæg om de 5 bedste og 5 værste ting ved at være hjemmegående, og her til sidst kom et indlæg, der handlede om børneopdragelse (hvilket helt klar er det indlæg, der har fået flest reaktioner på Vores Børns facebookside). Jeg indrømmer gerne, at jeg synes det er sjovt, når mine indlæg kommer ud til så mange mennesker – det er jo trods alt en grund til at jeg startede en blog, og ikke bare skriver en privat dagbog. På den anden side er det da også lidt nervepirrende, når jeg får en mail fra vores børns webredaktør om, at om lidt bliver et indlæg lagt op på deres facebook-side, der på nuværende tidspunkt har over 44,000 følgere!!!

  • Er jeg helt høj over det faktum, at bloggen på under et år er gået fra at have én follower på facebook (hej mamma!) til det at have et kvart tusind…ja, altså 250 stk – et kvart tusind lyder bare bedre! Haha. Hvis du har lyst til at joine den store skare af followers, så skal du bare ind her på HappyHousewife.dk’s facebookside og trykke thumbs up! Så gør du også lige min søndag en tand bedre.
  • Har jeg de her dage en del tanker om, hvad denne blog skal blive til… For selv om jeg ikke er hjemmegående per definition længere, så vil jeg gerne blive ved med at skrive herinde. Men fokuset vil jo naturlig nok ændre sig en lille smule. Ikke nødvendigvis så meget, for jeg er jo stadigvæk den samme, engagerede (provokerende?) person – med interesse for familiepolitik…Men hvad ellers kunne I tænke jer at læse om? Flere opskrifter? Flere “hverdagsindlæg”, som dette? Kun “samfundsdebat”? Eller noget helt fjerde? Det vil være Så dejligt, hvis I ville lægge en lille kommentar nedenunder, så jeg kunne få en idé om, hvad I tænker – og hvorfor I klikker jer herind til mig…noget jeg forresten er rigtig glad for, at I gør! 🙂
 • Nu vil jeg nyde det sidste af denne weekend med mine mænd. God efterårssøndag til jer!

  Kh Therese

  Share this...