Ah, lige så hurtigt som man kom til at glæde sig over alle de skønne ting ved efteråret, så fik man da også lige smidt noget af det værste ved den kommende tid lige i hovedet; sygdom. Og når man først er i gang, hvorfor nøjes med én variant?! Kort fortalt, så har vi været en lille smule præssede denne uge – men heldigvis ser det ud til, at det værste er overstået – for denne gang, bah.

Nåh, men udover sygdom, så har denne uge også kunne byde på min sidste klumme i Århus Onsdag/Syd. Denne gang skriver jeg om drikkekultur/drikkepres blandt voksne… For selvfølgelig burde vi voksne være modne nok til selv at kunne vurdere hvorvidt vi vil nyde alkohol eller ej, men er det ikke lidt sådan, at alkohol efterhånden er blevet en central del af mange sociale sammenkomster – og hvis man så vælger ikke at drikke alkohol, så er der en chance for, at det vil påvirke ens sociale liv? Og er der i så tilfælde ikke snak om en form for implicit drikkepres? Læs hele klummen her (side 2), og kom gerne med jeres tanker om emnet 🙂

skjermbilde-2016-09-29-kl-20-12-41

Share this...