image

Ahhhr, søndag aften, sidste dag i efterårsferien…jeg BURDE lave en hel del praktiske og fornuftige ting lige nu (i tillæg til at gå enormt tidligt i seng, så jeg er frisk til en ny dag på arbejdet i morgen)…men først skal jeg have opdateret min favorit-overpringshandling *stort smil*

Derfor tenkte jeg at jeg passende kunne komme med nogle få (og ganske ligegyldige) updates herfra – det er sådan perfekt tankeløs søndags-skrivning/læsning;

  • Den ting der UDEN TVIVL fylder mest herhjemme de her dage er beslutningen vedrørende hvor vi skal bo, nu som vi har solgt vores hus. Vi skal først ud af det hus vi har nu til foråret, men der skal stadigvæk tages en beslutning inden længe – især fordi, hvis vi vælger at bygge et hus selv, så tager byggeprocessen jo ret lang tid, og derfor skal vi i gang så hurtigt som muligt! Vi er dog kommet lidt længere i processen – ét af de 3 valg vi havde er taget af bordet, så nu genstår der at vælge mellem de to alternativer, der er tilbage. Hvilket alternativ, der er strøget ud skal jeg nok skrive nærmere om inden længe…that’s a scentence I haven’t used before – tsk tsk 😉
  • Er der under en måned (!!!) til Bassen fylder 3 år. Han ønsker sig et skateboard. Kun et skateboard. Vi kan altså vælge at skuffe vores yngste søn med at ikke give ham den ENE ting han ønsker sig, eller så kan vi give ham en gave, der vil sikre os MINIMUM 3 besøg til lægevagten…ahhhhhh
  • Er selvsamme søn ved at plukke op de ting de store børn i institutionen siger, hvilket resulterer i sætninger som “jo for fanden” og “pokkers osse”. Jeg tror mine øjne var ved at poppe ud af hovedet første gang jeg hørte sådan en sætning komme ud af min lille baby…meeen, det er jo en fase vi skal igennem. Hvor ordene skal prøves, og han skal have lært, at der er nogle ord vi ikke bruger herhjemme…men indtil han lærer det skal der nok komme en håndfuld sjove og/eller pinlige situationer, haha.
  • Er jeg i gået i gang med at lytte til julemusik! Ja, det er tidligt. Nej, det er ikke FOR tidligt. Havde der været en risiko for, at jeg ville blive TRÆT af musikken inden jul, så ville det have været for tidligt…men that’s not gonna happen! Så i skrivende stund blæser “All I want for Christmas” ud af mine høretelefoner (jeps, det er kun i høretelefonerne jeg må høre julemusik pt., med mindre jeg er alene hjemme…husets øvrige beboere synes nemlig det er FOR tidligt for julemusik *indsæt emoji, der ruller med øjnene*). Apropos julemusik – på en playlist på Spotify fandt jeg tidligere i dag en version af Hallelujah, sunget af en gruppe der hedder Pentatonix…og ja, I know – der findes nærmest ikke en sang, der er mere gennemtæsket end denne sang, men jeg vil VIRKELIG slå et slag for denne version – helt seriøst, lyt til den (evt se musikvideoen her: https://youtu.be/LRP8d7hhpoQ)…goosebump-guarantee!
  • Er jeg lige ved at være færdig med en “alkoholfri måned”. Det er som sådan ikke en stor ting, men efter jeg havde skrevet min sidste klumme i Århus Onsdag, hvor jeg tog op emnet drikkepræs/drikkekultur blandt voksne, besluttede jeg mig for at tage en måned uden alkohol – lidt for at se, om det rent faktisk var noget, der ville påvirke mit sociale liv på nogen måde, og lidt fordi vi nu går ind i den travleste periode for midt vedkommende når det kommer til fester (skal til bryllup/fødselsdag/julefrokost 5 ud af de kommende 6 weekender!!), og tænkte derfor det var fint nok at give min krop fuldstændig pause for en periode. Og nej, det har ikke været svært…men nu gjorde jeg det måske lidt for nemt for mig selv – jeg har kun to gange i løbet af denne måned været til en social sammenkomst, hvor jeg var den eneste, der ikke drak alkohol – og ingen af dem var en decideret FEST. Hvis jeg VIRKELIG ville udfordre mig selv og teste min tese om drikkepres/drikkekultur blandt de voksne, så burde jeg nok i realiteten gøre det den kommende måned…
  • Overvejer jeg helt seriøst at holde pause fra slik, chips og deslige i et par måneder – indtil juleferien. Haha, det er typisk søndag aften (og sidste dag i en ferie). NU skal man stramme sig op… Det plejer som oftest at vare nogle få dage indtil jeg ikke kan holde nallerne væk længere, men nu må vi se… Det kunne være fedt, at have den viljestyrke.
  • Share this...