Call me Old Fashioned…

Så har jeg igen igen været ude med min mening om noget, og denne gang er det konceptet “Halloween”, der får gennemgå. Du kan læse klummen ved at klikke på dette link (du finder den på side 2).

skjermbilde-2016-11-24-kl-21-52-29

Og ja, det kan godt være, at det er mig, der er ‘Old Fashioned’, men so be it – jeg kan ikke lide det. Jeg er ikke naïv, jeg ved godt, at det nok (desværre) er kommet for at blive, men det betyder ikke, at jeg (og min familie) SKAL tage del i det.

Hvad tænker I om Halloween? Fejrer I det – eller gemmer der sig flere af min slags derude?

Kh. Hende den trælse mor 😉

4 comments / Add your comment below

  1. Halloween er ikke nogen dansk tradition, og jeg synes det er en uskik at diverse institutioner støtter butikkernes forsøg på at bringe denne tarvelige tradition til Danmark.

    Vi har tradition for at fejre allehelgensaften på en stille måde. Mange gaar i kirke og lytter til navnene på dem, der i årets løb er gået til. Vi svælger os ikke i døden og det uhyggelige, det er meget udansk efter min mening.

    Jeg ville ønske, at jeg kunne fortælle dig, hvordan man stopper det. Den eneste løsning jeg kommer på, er at holde barnet hjemme de dage, og hygge om det på en sund måde i stedet.

    1. Ja, men jeg/vi må vidst også indse, at denne tradition er kommet for at blive…men jeg tror aldrig jeg kommer til at holde af den! Jeg tænker løsningen må blive, at begrænse det i det omfang jeg nu har mulighed for..

      Kh Therese / Happy Housewife

Skriv et svar