Pyha, long time no see…

Jeg kan på alle måder mærke, at det er ved at nærme sig jul – for ikke bare er der lige så stille ved at komme en del pynt ind i vores hus, men der er også FULDT booket op i kalenderen med det ene julearrangement efter det andet. Og jo, det er MEGAhyggeligt, men det kan også blive for meget – heldigvis er min krop blevet ret god til at give besked, når det er ved at være for meget, og jeg er blevet ok god til at mærke efter, når kroppen brokker sig. Derfor endte jeg fx med at tage hjem kl. 21.30 da min afdeling holdt julefrokost på restaurant ET (jeg nåede lige at spise alle 4 retter inden jeg smuttede – alt andet ville jo have været en skam;) ), og det var også derfor jeg valgte at være mere eller mindre “på vandvognen” da jeg var til fødselsdag i går (apropos det jeg skrev i min avisklumme for nogle uger siden). Som studerende betyder december jo også, at et semester nærmer sig slutningen, så jeg kan også mærke, at det begynder at tilspidse sig ift eksamen osv.

Der har dog også været tid til en hel del familiehygge de sidste par uger – både ture i Tivoli Friheden og Den Gamle By (begge steder, der VIRKELIG får en i julehumør), men også stille og rolig hygge herhjemme. Dem af jer, der følger mig på instagram har måske fx set den “julekalender-malebog” som jeg købte for et par uger siden (for 15,- kroner!!)…den har allerede givet os flere timers hygge, hvor vi tænder kalenderlys, sætter på noget julemusik, finder frem pebernødder, og ellers bare farver løs. Det er især Røveren, der synes det er hyggeligt at gøre dette. Bassen synes ikke det er helt så sjovt at farve/tegne endnu, men til gengæld er han helt vildt god til at lægge puslespil, så det er blevet lidt en dejlig afslapningsrutine for os de her dage – når vi kommer hjem fra arbejde og instution og har brug for at komme heeeelt ned i gear, så finder vi vores tegnesager og puslespil frem, og snakker lidt om vores dag…SÅ hyggeligt! 🙂

Nåh, men det blev lidt et sidespor…det jeg EGENTLIG tænkte jeg ville fortælle jer var, at vi nu ved, hvor vi skal bo, når vi om nogle få måneder skal forlade det hus vi nu bor i – VI HAR NEMLIG KØBT HUS!

img_7046

Det er faktisk et par uger siden handlen faldt på plads, men jeg/vi tænkte det var god stil at fortælle det til nærmeste familie og venner (og børnene!) først, inden jeg sådan proklamerede det her på bloggen, haha. Men SH*T, hvor jeg glæder mig!!

Det er et hus, der ligger i samme område som vi bor i allerede nu, hvilket vi er meget glade for. Det betyder nemlig, at børnene kan blive ved med at gå i samme institution, vi kan blive ved med at ses med mange af de venner og bekendte vi har fået i området, og Manden får ikke så lang vej til arbejdet (I husker måske, at vi overvejede at flytte lidt længere væk fra byen?)…Som jeg fortalte på et tidspunkt, så var vi meget uenige om, hvad vi skulle gøre. Der ligger nemlig en byggegrund på samme vej som det hus vi lige har købt, og vi var meget i tvivl om, hvad der ville være den bedste investering… Vi kom dog frem til, at vi begge to virkelig kunne lide det hus vi nu har købt (for Manden var det kærlighed ved første blik, jeg skulle lige have lidt mere tid på mig), og at det også var et mere fornuftigt valg for os – både fordi der var nogle usikre faktorer ift den reelle pris det potentelt kunne løbe op i at sætte et hus på den grund, men også fordi det ville kræve en hel del arbejde fra vores side de næste mange år – i første omgang ville byggeprocessen i sig selv være ret krævende (og vi skulle også finde et sted vi kunne bo mens huset blev bygget), og de næste mange somre skulle vi så bruge på at anlægge have o.l…altså ville det tage ret meget af den tid og energi vi egentlig vil bruge på hinanden og vores venner/familie, og så var valget egentlig ret nemt!

Huset i sig selv er ca 30 m2 større end hvad vi har i dag, hvilket vil sige at vi får et ekstra rum (til kontor/gæsteværelse/potentelt tredje barn) og et ekstra badeværelse. I tillæg får vi fx. en entré, der kan rumme mere end ét menneske, så vi ikke længere skal skiftes til at tage tøj på, haha. Huset er bygget af en tømrermester, og har derfor helt vildt mange fede træ-detaljer! Og det er en hel del nyere end det hus vi nu skal forlade, og har derfor ikke brug for så meget arbejde, hvilket jo var et af de meget vigtige punkt for os, iom at Manden og jeg har måtte indse, at vi bestemt ikke er do-it-yourself-typer.

Jeg glæder mig som et lille barn til at flytte ind, og bare tanken om at skulle indrette huset og gøre det til mit eget giver mig sommerfulge i maven! Jeg glæder mig også til at vise jer flere billeder, når vi engang flytter ind – det kan kun gå for langsomt, haha (og dog, nu har jeg lige et par måneder at pakke hele vores liv ned på – ikke lige frem en nem opgave)…

Share this...