Ih altså, jeg har i så lang tid haft lyst til at vise jer billeder af vores nye hus – altså det vi flytter ind i om ikke længe (vi skal bare have styr på den minor detail der hedder at pakke hele vores hus/liv ned først *gisp*). Men det som gjorde mig usikker var, at de billeder jeg havde på min telefon var nogle vi selv havde taget da vi var på visning – altså private billeder af huset, som jeg så ikke ville vise af respekt for dem, der bor der nu…det er jo deres ting, deres hjem, deres privatsfære jeg i så tilfælde ville vise frem.

Derfor har jeg kun vist frem dette af “forældrebadeværelset” som jeg postet på instagram efter en visning – der vurderede jeg, at der var så få “personlige” ting (et par badeænder), så det havde jeg det fint med…

Men så kom jeg i tanke om, at jeg jo har fået tilsendt salgsopstillingen fra den ejendomsmægler, der havde sagen, og der var der nogle få billeder på – og de var jo tiltænkt offentlig eksponering, så dem må I gerne se! Det viser kun køkkenet og alrummet, men det er også de rum, der er mest karakteristiske – især det kæmpestore alrummet…jeg glæder mig til at holde jul, fødselsdage, sommerfeste osv. derinde. Ser for mig et KÆMPESTORT juletræ i alrummet (nu må vi jo se, om det ender med at blive sådan, haha. Ting er som oftest nemmere at forestille sig, end at rent faktisk gennemføre…men om ikke andet, så er muligheden der, i hvert fald 🙂 )

Skjermbilde 2017-01-27 kl. 11.26.46

Skjermbilde 2017-01-22 kl. 11.37.36

Skjermbilde 2017-01-22 kl. 11.38.23

Skjermbilde 2017-01-22 kl. 11.39.14

Som jeg har nævnt tidligere, så elskede Manden det fra første gang vi så det. Jeg havde brug for lidt mere tid (havde jo forestillet mig, at vi måske skulle bygge nyt, i den dér “hvidt-i-hvidt”-stil)…men nu er jeg SÅ glad – og jeg glæder mig mere end ord kan beskrive! Snart bor jeg dér!!!

Nu vil jeg pakke sammen mine ting og tage Bassen med for at løbe nogle ærinder – han vågnede i nat med voldsomt ondt i ørene, så med ingen søvn til hverken mor eller børn og en potentiel mellemørebetændelse på trappen snuppede vi liiige en fridag mere i dag – ahrmen altså, hvordan forældre med tre eller fire børn nogensinde kan få arbejdet er mig en gåde – jeg synes det er rigeligt med sygedage bare med de to vi har! Heldigvis havde jeg kun ét møde i dag (hvis vi ser bort fra en kaffeaftale med Marina/cand.mor), så det går nok… Nu glæder jeg mig til weekend, og til at få Manden hjem igen.

Håber I får en god start på weekenden – solskinnet gør i hvert fald sit for at bidrage med god stemning.

Kh Therese

Share this...