Nu er det nogle måneder siden sidste gang jeg kom med sådan hér en opdatering, og man kan vidst trygt sige, at der er sket en del ting siden sidst 🙂 Så her få I lige et lille indblik i, hvad tiden går med these days…

  • Den ting, der fylder aller mest herhjemme er naturligvis den nært forestående flytning. Nu tæller vi ikke længere måneder, men uger, og derfor er vi også lige så stille begyndt at tænke på nedpakning af hus og hjem. Jeg har i lang tid sagt, at det vil ikke blive SÅ slemt, for der er ikke så meget opbevaringsplads i vores nuværende hus, så vi har været gode (/tvunget til at være gode) til at skille os af med ting vi ikke havde brug for. De ord tror jeg dog jeg bliver nødt til at æde, for efter en hurtig gennemgang af børnenes legeværelse gik det op for mig, at blot på det ene værelse er der nok skrammel ting til at holde mig beskæftiget i lang tid…jeg tror jeg vil gå ind med en hård hånd, og hellere smide ud/give væk for meget end for lidt! 😉

img_7046

  • Har jeg (igen igen) lige lavet en aftale med mig selv om at prøve at skære ned på det usunde i form af slik, chips, chokolade og sodavand – kunne mærke det tog lidt overhånd i løbet af eksamensperioden, så jeg tror jeg har godt af en pause for at blive nulstillet igen. Søde sager i form af hjemmebag må jeg dog gerne få…man skulle jo nødigt blive fanatisk, haha!

  • (Total urelateret til ovenstående punkt) har jeg i dag smækket sammen vaniljecremen til de her norske fastelavnsboller, og kan mærke allerede nu, at tænderne løber i vand. Jeg glæder mig til de står rygende ferske på køkkenbordet i morgen! Og fik også mindsket madspildet ved at bruge de ovenskydende æggehvider til at lave en omgang kyskager med chokoladebidder..mums!

IMG_2160


  • Tæller februar intet mindre end 2 (måske 3!) børnefrie weekender! Den ene weekend skal vi begge to til hvert vores arrangement, den anden skal vi i bryllup, og den tredje skal gå med til hus-relateret arbejde. Jeg har faktisk også bestil en omgang forkælelse i form af mad den ene weekend, da der jo også er Gastro-week i Århus – så kan vi fejre, at det er (lidt over) 10 år siden Manden og jeg mødte hinanden. (Hvis I bor i nærheden af Århus vil jeg virkelig anbefale at overveje at prøve Gastro Week-konceptet…det er en virkelig god måde at komme ud til nogle af byens restauranter og få noget rigtig godt mad til en fornuftig pris. I kan se restauranter og menuerne de har den uge her – og hvis I tager afsted vil det være sjovt, hvis I sender mig en lille kommentar om hvad I synes om koncpetet (og det sted I tog hen. Jeg er i hvert fald fan, og glæder mig allerede til en hyggelig date med Manden)

  • Har jeg også en date i den kommende uge – med min “hjemmegående-mødregruppe” (af mangel på bedre ord). Det er nogle dejlige kvinder jeg mødte i min tid som hjemmegående, som også stod i samme situation. Vi mødtes ret ofte, både i legestuer og hjemme ved hinanden, i den periode vi var hjemmegående, men nu efter vi mere eller mindre alle er i gang udenfor hjemmet igen er det ikke så tit vi ses, så det bliver dejligt at mødes med dem igen – denne gang dog uden børn 😉

  • Har jeg brug for hjælp fra jer. Jeg har tidligere skrevet om, hvilke netflix-serier jeg er/har været meget glad for, men problemet kommer når det kommer til serier jeg kan se sammen med Manden. Han er nemlig en lidt kræsen en af slagsen, og hvis det ikke fanger umiddelbart, så er det svært at lokke ham til at se flere episoder (fx. blev det kun til to episoder af House of Cards). Er der noget I kan anbefale?? For at gøre det nemmere kan jeg jo nævne de serier vi rent faktisk HAR set sammen; Narcos, Homeland og Prison Break. Altså ikke overvældende mange.

Share this...