Skjermbilde 2017-02-19 kl. 19.19.28
Sidste gang jeg skrev, at jeg brugte al min energi på blot af holde hovedet over vandet, så skyldtes det primært, at vi lige havde besluttet at huset skulle sælges. Her, godt ni måneder senere, står jeg med samme følelse.

Denne gang skyldes det dog, at huset jo ER solgt, og vi er i gang med at pakke hele vores liv ned i nogle flyttekasser. Så ikke bare lever man i mere eller mindre kaos, men man skal også kunne bevare et nogenlunde overblik, få styr på alle de ikke-nedpaknings-relaterede praktiske ting (sådan som køb og salg af møbler, offentlige registreringer, etc.), og også forsøge at gøre hverdagen så normal som muligt for drengene.

Derfor er der pt ikke så meget tid/overskud til de øvrige sjove ting, som fx. det at blogge – men det er jo trods alt i en god sags tjeneste 😉 Og det bliver SÅ godt, når vi en gang kommer på den anden side (aka i det nye hus)…!

Jeg ville såmænd ikke så meget mere med dette indlæg en at lige sige, at jeg er i live, og at alt er vel. Så håber jeg du har en god søndag, og at vi skrives ved inden længe.

Kh Therese

P.s. Der kommer en del flere posts på min instagram de her dage, da det er knapt så energikrævende at tage et billede og skrive en lille kommentar (og en hulens masse hashtags) til, så hvis du ønsker at blive opdateret lidt oftere kan jeg anbefale at følge min profil derinde 🙂

Share this...