Ih, så er vi der endelig – vi er på den anden side af flytning. Eller, det vil sige, der vil jo i det næste lange stykke tid være riiiiigeligt at tage fat i for at vi kan sige, at vi er “kommet på plads”, men det er ligegyldigt – lige nu er jeg bare så HAPPY for at være flyttet ind.

Faktisk har vi sovet i det nye hus siden i fredags, hvor vi overtog nøglerne. Vi blev enige med os selv om, at når vi alligevel skulle bo/sove i kaos det ene eller det andet sted, så kunne vi lige så godt vælge det sted vi var på vej ind i, i stedet for det sted vi skulle til at forlade.

Huset lever så langt helt op til vores forventninger, og vi kan slet ikke få armene ned. Jeg har allerede fundet nogle få “favourite spots” i huset, som jeg tror jeg vil blive ekstra glad for – jeg har allerede postet billeder af dem på min instagram-profil, men I får dem også lige hér:

Vores entré

Skjermbilde 2017-02-27 kl. 19.31.36

Ikke bare er den smuk udvendig, men den er meget stor indvendig (i hvert fald når man er vandt til en entré, der er 1×1 meter, og som ikke kan rumme mere end én person ad gangen). I vores nye entré er der plads til hele familien samtidig, og der er masser af skabsplads – I LOVE IT!


Vores alrum

Skjermbilde 2017-02-27 kl. 19.31.19

I det hus vi har købt er det nok det store alrum, der er det mest karakteristiske. Ikke bare på grund af størrelsen, men også på grund af dette mega-store og flotte vinduesparti. Intet mindre end stunning – og spørg lige om jeg glæder mig til at sidde og kigge ud af dette vindue mens jeg drikker min morgenkaffe?! 😉 Der er forresten flere billeder af alrummet lige her, hvis det skulle have interesse…

“Voksenbadeværelset”

Skjermbilde 2017-02-27 kl. 19.32.06

Ikke bare er der to badeværelser i huset, det ene ser sådan ud… ‘nuf said!

Lækkert, lækkert, lækkert, ikke? 😉 Jeg er i hvert fald en meget HAPPY HOUSEWIFE de her dage – og kan kun forestille mig det bliver bedre, når huset ikke er begravet i flyttekasser…! Og nøj, hvor jeg glæder mig til den dag. Den kommer forhåbentligvis snart – jeg går i hvert fald i gang med en flyttekasse lige NU. God aften til jer.

Share this...