Når der er helligdage og ferie har man som oftest lidt bedre tid til at reflektere over nogle ting som man ikke tænker så meget over i hverdagen. Og én af de ting jeg kom til at tænke på den anden dag var, hvor meget der er sket i mit liv de sidste år – eller bare DET sidste år, for den sags skyld.

For lige præcis et år siden var jeg hjemmegående med stort H. Jeg havde lige fundet ud af, at jeg kom ind på cand.it-studiet, og vi boede i vores gamle hus. Det er bare nogle af de ting, der pt. ser helt anderledes ud, end det gjorde for 12 måneder siden. Og da mit tankespor kørte ud ad denne vej blev jeg lidt nysgjerrig på hvad jeg egentlig havde skrevet om på bloggen den gang – for enten man vil det eller ej, så er det jo de ting der optager mig i hverdagen, der fylder mest på bloggen.

IMG_5009

Når jeg så gik tilbage i arkivet og fandt indlæggene fra april sidste år kunne jeg se, at jeg startede måneden med at samle nogle billeder fra min – på det tidspunkt – relativt nye instagram-konto. Jeg prøvede også lige at få “folk” (dvs. nogle andre hjemmegående forældre) med på at bruge det ‘nyopfundne’ hashtag #realhousewivesofdenmark for at sammen få et sted hvor vi kunne skabe et nuanceret indblik i, hvad man EGENTLIG gør, når man er hjemmegående…deeeet blev ikke den store success, haha.

IMG_2926

IMG_2923

Jeg skrev også et par hyggeindlæg om vores hverdag og nogle genbrugskup jeg havde gjort – der i blandt et helt separat indlæg om denne denimjakke, som stadigvæk er en af mine favoritter! Det blev også til en enkelt opskrift i april måned sidste år, og hvis jeg må sige det selv, så er det er rigtig god en af slagsen, nemlig hjemmelavede knækbrød (som også nærmest kan gå som chips, hvis man bare kommer lidt havsalt eller andet krydderi ovenpå).

Jeg skrev også et af de lidt mere seriøse indlæg, hvor jeg fortalte hvorfor jeg i sin tid havde valgt navnet Happy Housewife da jeg oprettede bloggen. Det der står i dette indlæg gælder forresten lige meget i dag som det gjorde den gang, selv om jeg ikke er hjemmegående per definition mere.

IMG_2630

IMG_2984

Det blev også til et enkelt indlæg til kategorien Aktiviteter til børn i Århus, hvilket var en føljeton om de muligheder jeg havde opdaget i min tid som hjemmegående…der er mange flere ‘aktivitetsmuligheder’ for børn i Århus end jeg nogetsinde havde forestillet mig, og det ville jeg gerne dele med jer – deraf denne føljeton. Lidt i samme stil skrev jeg et indlæg – et av de længste i bloggens historie – hvor jeg beskrev ret detaljeret en uge i vores liv. For er det et spørgsmål jeg blev spurgt rigtig mange gange i min tid som hjemmegående, så var det “hvad laver du/I egentlig hele dagen??” (måske også dét, der gjorde, at jeg ville have gang i #realhousewivesofdenmark…). Så jeg dokumenterede mere eller mindre ALT vi gjorde i løbet af en uge, hvilket er ret hyggelig at læse igen 🙂

Det indlæg jeg dog husker aller bedst fra April sidste år var det jeg skrev om min deltagelse i et indslag i tv2-nyhederne. Det var i forbindelse med, at Familiepolitisk Netværk – som jeg i øvrigt er en del af – havde udgivet et idépolitisk katalog, der kom med mange forslag til hvordan politiker kunne være med til at skabe en bedre balance i mellem familie- og arbejdsliv for børnefamilier. Og for dem af jer, der har fulgt bare en lille smule med her på bloggen ved godt, at jeg går meget op i emner som det…Nu går påskeferien mod en ende, og vi er hjemme igen efter nogle dejlige dage i Tyskland. Jeg har nydt at være sammen med familien, og har næsten holdt fri fra de sociale medier (hvis man lige ser bort fra nogle få billeder på min instagram-profil). Vi snupper lige en helt stille og rolig dag herhjemme inden det igen går løs med madpakkesmøring, arbejde og de sedvanlige hamsterhjulspligter 😉 Håber I også har haft en god ferie, og at morgendagen bliver god ved jer, så vi alle er klare til hverdagen igen!

God aften herfra

Share this...