Denne hjemmeside bliver ikke længere opdateret. 

For at følge med videre er I velkomne til at besøge min nye hjemmeside Jeg er Kvinde.  I kan også finde mig på instagram eller facebook.

De sidste mange uger og måneder har jeg ikke helt været mig selv – hverken her på de sociale medier eller i det virkelige liv.

Og grunden er meget enkel; jeg har ikke kun været “mig selv”.

Jeg har haft selskab af denne skønne lille baby, der – oveni det at gøre os enormt glade og lykkelige – også har krævet en hel del af mig, både fysisk og psykisk.

Som nogen af jer måske kan huske, så skrev jeg for et halvt års tid siden et indlæg der hed Jeg skulle ønske jeg var færdig med at få børn, hvor jeg luftede mine/vores tanker om hvorvidt vi ville have et tredje barn eller ej – for på det tidspunkt var det en ting vi talte en del om… Lidt fordi vi ikke ville have, at der skulle gå alt for mange år HVIS vi nu besluttede os for at få et tredje barn, eller blot for at “finde ro” i en evt. beslutning om ikke at få flere børn, hvis det var det vi landede på.

Meeeen, som I jo nok kan regne ud nu, så landede vi IKKE på, at vi var færdige med at få børn…vi snupper simpelthen en mere 😉

Jeg vil med glæde fortælle jer mere om det hele herinde inden længe, men for nu ville jeg bare dele dette med jer, så I også kan være med på rejsen; inden bladene falder af træerne det kommende efterår vil vi have fået endnu et lille menneske i vores skønne familie!

Kh Therese

Share this...