Som de fleste af jer nok har fået med jer, så flyttede vi ind i vores nye hus her for et par måneder siden…og hold da op, hvor er vi blevet glade for det! Ikke bare er det et større og noget bedre hus for oss, men en af de andre glæder ved at flytte ind i et nyt hus er jo, at man får starte lidt på en frisk i forhold til indretning.

Da vi solge vores gamle hus, solgte vi også en del af de gamle møbler sammen med det – hvilket jo betyder, at vi skulle ud og investere i en del nye ting til at møblere vores nye hus med. Den proces tager jo lidt tid, da vi gerne vil være sikker på, at de ting vi køber virkelig er de ting vi gerne vil have.

Men som dem af jer der følger mig på instagram måske har set, så fik vi vores nye sofa for et stykke tid siden. Den er fra Bolia, og er det man kan kalde en “flyder” (altså man ligger nærmest mere i den end man sidder). Den er dermed ikke så behagelig for de ældre, der gerne vil sidde i ret vinkel med benene i gulvet og rygstøtten lige bag ved sig, men til gengælde er den FANTASTISK, når man ønsker at dase i sofaen mens man ser serier på netflix og spiser en lille skål chips (hvilket er det vi bruger sofaen til 95% af tiden).

Ud over sofaen har vi også investeret i lidt “boligtilbehør” fra Søstrene Grene (man kan jo ikke være en Søstrene-Grene-Fru uden at have en del af deres ting). Vi havde sofabordene derfra med os fra det gamle hus, men i tillæg har vi købt nogle ting fra den nye kollektion, som jeg i øvrigt ELSKER; velour-puf, puder, plaid, tæppe og lidt nips. Så vi er gået fra at have knapt så mange Søstrene Grene-ting, til at have ret mange ting derfra…men hvordan kan man andet, når kollektionen er SÅ FLOT. Jeg lyver ikke, når jeg siger, at jeg havde besværligheder ved at styre mig selv når kollektionen kom ud…

Nåh, men nok snak. I får nogle billeder fra stuen sådan som den ser ud nu.. Vi er langt i fra færdige – vi mangler stadigvæk billeder og/eller hylder osv. på væggene, men vi nærmer os!

IMG_4362

IMG_4363

IMG_4373

IMG_4368

IMG_4369

I dag har jeg haft fri, så ud over at hygge med drengene her til morgen (og først afleveret dem lidt for? sent i børnehaven – pædagogerne er begynt at kalde dem “direktørerne”, haha), så har jeg fået ryddet ordentlig op i drengenes ting og smidt noget af deres gamle bras legetøj ud eller til genbrug. Manden er ikke hjemme før sent i aften, så når jeg om lidt henter børnene i børnehaven, så kører vi i IKEA for at spise köttbullar og for at købe nogle ting til huset som JEG i lang tid har ment at vi skulle have, men som Manden “gerne ville tænke over”. Nu er tænketiden over, og jeg tager hans stilhed som et samtykke, haha.

God eftermiddag til jer!

P.S. Møblerne og boligtilbehøret er IKKE sponsoreret af hverken Bolia eller Søstrene Grene… I wish it was, men det er det altså ikke 😉

Share this...