Ny klumme; Når tallene lyver

Så var det igen tid til en af mine klummer i Århus Onsdag/Syd.

Og igen igen skriver jeg om et familiepolitisk emne (denne gang er det faktisk en opfølger til den klumme jeg skrev sidste gang, der handlede om robusthed hos børn).

Jeg tænker jeg lader klummen tale for sig selv – I kan finde klummen ved at klikke hér (side 2), eller på billedet nedenunder (jeg ved nemlig at man ikke så godt kan komme ind på avisens sider via smartphone, hvis man ikke har en bestemt app, så derfor lægger jeg også et billede ind på denne måde – i håb om, at I kan zoome jer til en nogenlunde meningsgivende tekst 😉 )

Skjermbilde 2017-05-04 kl. 23.12.00

1 comment / Add your comment below

  1. Jeg er meget enig, Therese. Jeg synes det er stærkt bekymrende at se den udvikling institutioner gennemgår og jeg synes Mai Mercados argumenter om, at det ikke altid er et spørgsmål om antal hænder, men om kompetence bare er så langt fra den virkelige verden. Tænk at ignorere at der er så få hænder ude i institutionerne. Kh Dorte

Skriv et svar