Denne weekend har været helt fantastisk, intet mindre. Og nej, det er ikke fordi jeg har været til SPOT-festival, markeder i byen, eller noget andet specielt som sådan – vi har bare hygget os med familie og venner, og nydt det gode vejr (så godt som man nu kan, når man er monsterhårdt ramt af pollenallergi *suk*).

Vi har samlet IKEA-møbler (noget som både børnene og jeg synes er meget sjovt, utrolig nok), besøgt gamle naboer i deres sommerhus, gået en lang tur ved stranden og taget utrolig mange runder af legen “mor-nynner-en-sang-og-så-gætter-børnene-hvilken-sang-det-er”. Jeg har også prøvet at redde nogle af de planter jeg er ved at slå i hjæl (hvad er modsætningen til grønne fingre? For det er dét jeg har), og overvejet om jeg skulle begynde at tænke over hvad jeg spiser (maven har fordoblet størrelsen de sidste 2 uger – I kid you not). Det varme vejr har dog tvunget os til at spise lidt is, kager og frugt under solen, og traditionen tro fik vi også lune koldhævede rundstykker til morgenmad, og så var der nogle bananer, der var ved at blive for gamle, så de blev tryllet om til dejlige havremuffins med banan og vanilje. Alt i alt en skøn weekend.

Og kameraet har været med hele weekenden, så nu hvor jeg lige har tømt det for billeder tænkte jeg at dele nogle glimt fra denne dejlige weekend.

IMG_4445

IMG_4387

IMG_4434

IMG_4412

IMG_4409

IMG_4404

IMG_4400

IMG_4391

IMG_4389

Nu vil jeg lige kaste mig på sofaen med en lille skål weekend-slik-rester (man skal aldrig starte en “sundere livsstil” en søndag aften anyway), og se lidt netflix inden jeg finder dynen. I morgen starter en ny uge meget tidligt, da jeg skal med en vis 5-årig til tandlægetjek klokken L.O.R.T – hvilket HAN glæder sig meget til, da han lige har fået en kindtand som han glæder sig til at vise frem…

God søndag aften herfra! Kh Therese

IMG_4440

Share this...