Hvis du havde spurgt mig for nogle få år siden, så havde jeg ALDRIG troet, at én af de farver der ville præge vores hjem ville være rosa! Især ikke når man tænker på, at de farver som dominerede vores hjem for nogle år siden var limegrøn og rød…ahr, altså – jeg ved ikke helt, hvad det var jeg tænkte.

Vi er dog ved at have luget ud de fleste røde og limegrønne ting, men det er jo en lille smule ærgerligt, at en del af de lidt “større” ting (fx. nogle ting vi fik i bryllupsgave) havde vi ønsket os i de her farver. Så derfor har vi altså en stor og flot vase i rød, og også en rød nespresso-maskine (jeg er dog pt. bare meget taknemlig for, at de i det mindste ikke er limegrønne, haha)!

Men, altså, der kan man bare se, hvor meget ens smag og hjem ændrer sig i løbet af årene…og selv om jeg ikke synes det er superfedt at indrømme det, så er jeg jo åbenbart meget påvirkelig ift. tidens trender og mode – jeg siger det bare; ROSA VELOUR. Det bliver vel nærmest ikke mere kliché lige nu, end det?

But I don’t care – lige nu er jeg bare overfyldt af materialistisk lykke!

Sofaen var faktisk lidt et kompromis mellem Manden og mig – tro det eller ej. Jeg havde nemlig egentlig set for mig en daybed lige dér, mens Manden godt kunne tænke sig en 2-personers sofa med høj ryg og lige så høje sider – sådan én som man kan se på div. kontorer. Vi diskuterede frem og tilbage i et par uger, og midt i den periode faldt jeg over denne sofa i et blad, og udstødte umiddelbart og spontant et lille hvin. Manden kunne godt se min begejstring, men delte den ikke ligefrem.

Så jeg lod bladet ligge åbent på den side hvor sofaen var i nogle uger, og det må åbenbart have gjort hvad jeg håbede det skulle gøre, for plutselig en dag når vi var ude at køre spurgte Manden (!!!) om vi ikke snart skulle bestille “den lyserøde sofa” 😉

Og ja, vi er godt klar over, at velour ikke er det mest “børnevenlige” stof, og at rosa nok ikke er den optimale farve at vælge, når man er omkringet af små chokoladefingre og snotnæser (og snart kan smide lidt babygylp ind i den mixtur), men vi vælger at leve lidt farligt. For det første vil vi naturligvis prøve at passe lidt på den (ved at lære børnene, at de gerne må vaske sine chokoladefingre inden de sætter sig i sofaen…ja, SÅ SKRAPPE forældre kan vi altså være), og for det andet er vi kommet frem til, at vi gerne ville købe noget vi (jeg) ville være glade for at se på, når det nu skulle være en så central ting i vores hjem. Og til sidst har vi også talt om, at nu var prisen så “overkommelig”, at hvis den bare er fuldstændig smadret om en del år, så kan vi tage os råd til at få den erstattet. Jeg er også meget glad for, at den er så lys i farven, da den ellers kunne have domineret alrummet lidt FOR meget, hvis vi valgte en mørk (og mere børnevenlig) variant…

Nu vil jeg lave mig en kop kaffe og sætte mig i det, som jeg tror vil blive mit nye favorit-sted i huset, inden jeg går i gang med at gøre klar til vi får gæster. Rigtig god weekend til jer!

P.S. Hvis du vil se flere detaljer fra stuen, hvor man faktisk også kan finde nogle rosa velour-ting, så kan du bare klikke dig ind på dette indlæg 🙂

Share this...