Om ikke så alt for længe er det to år siden jeg publicerede mit første blogindlæg på dette domæne…det er lidt vildt at tænke på. Jeg var meget bekymret i starten for, om jeg kunne blive ved med at være begejstret for at blogge, da jeg ikke har set på mig selv som en decideret “blogger” (jeps, lidt selvfornægtelse kombineret med fordomme dér, haha).

Nu er jeg dog kommet dertil, hvor jeg indser at dette er en hobby der er kommet for at blive – i hvert fald for et godt stykke tid. Jeg elsker at skrive og jeg elsker de muligheder internettet/de sociale medier giver (måske derfor jeg er ved at tage en cand.it i webkommunikation? 😉 ). Og jeg kan da også helt klart se, at bloggen kan blive til en eller anden form for træning/springbræt for hvad end jeg ender med at have som “rigtigt arbejde” når jeg en gang er færdig uddannet… Denne erkendelse har ført til nogle lidt mere seriøse tanker. For hvad vil jeg med bloggen? Hvordan skal den formes fremadrettet?

I lang tid har jeg primært brugt bloggen til at “komme af med” mine tanker om børn, familiepolitik og samfundsdebat – de tanker, der var for store til, at jeg kunne sidde med dem selv. De skulle simpelthen ud, og bloggen blev mit udløbs-sted for dette. Der er dog mere og mere kommet “hverdagslige” indlæg på menuen, og i det sidste har fx. graviditeten fyldt rigtig meget. Og det synes jeg på mange måder er meget hyggeligt, for det er da sjovt at kunne skrive om lidt mere personlige ting – på samme måde som jeg nærmest føler jeg “kender” mange af personene bag de blogs jeg selv læser på baggrund af de personlige ting de deler…

Alle de ovenstående ting har ført til, at mine tanker om bloggen er ved at ændre sig lidt. Jeg har ikke tidligere tænkt så meget over, om jeg fx ønskede at blive en del af et blogger-netværk, da jeg har tænkt, at min blog for lidt mainstream til sådant noget. Men på den anden side er det én af de ting jeg nyder mest med det at have en blog; de forbindelser man får skabt til andre mennesker – både dem, der læser med og kommenterer, men også dem der har den samme passion og hobby. I det sidste stykke tid er der også nogle få firmaer, der har kontaktet mig vedrørende potentielle samarbejder (hvoraf det ene har udmøntet sig i en pakke, der nu er på vej med posten til mig – og en “giveaway” (i know, i know – SÅ blogger/instagrammer-CLICHÉ) til jer!). Jeg har dog følt mig fuldstændig på herrens mark i forhold til hvad der er kutyme og ikke i forhold til sådanne aftaler, så derfor er jeg kommet frem til, at et netværk måske ikke er en så dum idé alligevel.

Dette betyder dog IKKE, at jeg vil gå væk fra at skrive om de ting, der frem til nu – og stadigvæk – engagerer mig! Tvert i mod, så ville det nok bare give mig en større lyst til at skrive… Jeg vil også stadigvæk blive ved med at levere indhold til klummer i lokalavisen og Vores Børn – hvor en del af mine mere seriøse tanker tit bliver delt. Det eneste, der måske vil kunne endres her på bloggen er, at der nok vil komme lidt flere af de “hverdagslige” indlæg, samtidig som der også vil komme et lidt mere kommercielt præg over bloggen – det er lidt sådan præmissen er, hvis man bliver en del af et netværk… På den anden side håber jeg, at det vil åbne dører for flere af de muligheder, som jeg synes er det aller sjoveste ved at blogge (som fx. da jeg var med til en debat arrangeret af DR, eller da jeg var med til at representere Familiepolitisk netværk i Tv2-nyhederne). Og forhåbentligvis vil der også komme lidt teknisk support med, hvis jeg bliver en del af et netværk – så langt er jeg nemlig ikke kommet i mine studier endnu, at jeg er helt skarp på alle de ting! Og lad os også kalde en spade for en spade; hvis min hobby skulle ende med at bidrage med lidt lommepenge, så ville jeg altså ikke HADE det 😉

Jeg håber dog, at hvis der sker en endring, så vil det blive til det bedre – at det bliver sjovere for både jer og mig! Og så må I love mig, at I giver besked, hvis det går i den forkerte retning…jeg kan tåle det 🙂


Og ja, jeg smider lige et lidt ligegyldigt billede ind her til sidst…jeg ser dog meget eftertænksom ud, ikke?

Share this...