Jeg er meget klar over, at denne tredje graviditet har fyldt enormt meget på bloggen de sidste måneder – men det er altså svært ikke at skrive om noget, der fylder så meget i ens hoved, krop, hverdag, kalender og jah…alt! Men, NU er det snart slut! Terminsdatoen er lige rundt om hjørnet, og i dag gik det lige op for mig, at hvis min tidligere historie kan bruges til noget, så er det i dag Mindstebror melder sin ankomst.

Det er nemlig sådan, at lige nu er jeg præcis lige så langt henne som jeg har været da fødselen gik i gang med de to andre. Fødselen med Røveren gik i gang om aftenen, og trak derfor ud til dagen efter, hvor den med Bassen gik i gang fra morgenstuden af, og han så dagens lys allerede nogen timer senere.

Jeg synes det er HELT VILDT, at jeg er nået hertil allerede – tiden er virkelig gået stærkt, og jeg kan ikke helt forstå, at det er nu. Egentlig fint nok, for så når man måske ikke at blive alt for utålmodig, hvis man nu denne gang skulle ende med at gå over tid…

Heldigvis er vi ved at være i mål med alle de praktiske ting, der stressede mig da jeg skrev min sidste graviditetsopdatering for blot et par uger siden. Jeg kan sige dig, der er noget om snakken omkring dét, at når en gravid nærmer sig fødselstidspunktet, så bliver hun effektiv. Jeg har i hvert fald fået krydset MANGE ting af på min to-do-liste, og også nået nogle hyggelige “sidste ting” inden baby kommer – som fx. en sidste tur i biografen, og ud at spise med nogle skønne veninder.

Så nu genstår det bare at se, om statistikken holder, og det er i dag Mindstebror melder sin ankomst. Røveren og Bassen har dog givet ham klar besked om, at han i hvert fald skal vente til efter kl. 16.30, for lige om lidt skal jeg til forældrekaffe i børnehaven, hvor der skal være en cirkusforestilling – og jeg har en musiker og en giraf, der er meget spændte på at vise de ting de har øvet på <3

Og hey – kryds lige fingre for mig (og Mindstebror), ikke?

Share this...