Nu er der jo sket en HEL DEL siden jeg skrev herinde sidst, også selv om det kun er lidt over en uge siden;

  • JEG ER BLEVET MOR IGEN. Dem af jer, der følger mig på instagram har måske allerede set det, men sidste weekend – dagen før terminen – valgte Bettemanden (som nu vil være hans “officielle navn” herinde) at se dagens lys for første gang. Og selv om det nu er tredje gang jeg prøver at gå igennem et fødselsforløb, så er hver enkelt fødsel stadigvæk en enorm intens oplevelse! Jeg bliver SÅ imponeret over, hvad kroppen er designet til at kunne, og føler mig nærmest som wonderwoman bagefter (i hvert fald i et lille splitsekund, indtil alle de forskellige “efter-fødsels-gener” begynder at melde sig *suk*). Det “gene” der dog fylder mest denne gang er nok de sår Bettemanden har givet mig i forbindelse med amning…hold k*ft, det gør NAS! Manden har dog plyndret apoteket og Babysam for alle de remedier man kan få for at afhjælpe problemet (som de desværre ved at tage sig godt betalt for!), og jeg håber de snart begynder at virke…indtil da bliver jeg bare ved med at bide i en stofble når han spiser (jeg begynte nemlig at få VIRKELIG ondt i mine tænder også af at bide så hårdt sammen)! Hvad man ikke gør for de kære børn…Det er nok helt overflødigt at sige, men vi er alle fuldstændig forelsket i Bettemanden, og glæder os til at lære ham endnu mere at kende! Det skal dog nævnes, at Bassen er NOGET skuffet over, at Bettemanden ikke kan være med til at lege med ham endnu…der har vi åbenbart ikke været gode nok til at forventningsafstemme med ham, haha.
  • Endnu et af mine indlæg er blevet publiceret på VoresBørn.dk……og jeg var SÅ nervøs for hvilke tilbagemeldinger (læs: kommentarer) der ville komme, når de postede det på deres facebook-side. Det er nemlig et lidt toucy emne!
    Men, altså, jeg blev virkelig overrasket over, hvor positivt kommentarfeltet var. Der var nærmest ikke en eneste negativ kommentar, og indlægget er blevet liket og delt flere hundrede gange (jaja – I know, lidt meget ananas i egen juice lige hér, men altså…man bliver da lidt stolt! 😉 ). Hvis du vil læse indlægget (som er en revideret/forbedret version af noget jeg skrev for snart halvandet år siden), så kan du finde det hér.
  • Er jeg landet på en “bloggerplatform” som jeg kommer til at blive en del af inden længe– og jeg glæder mig. Som jeg skrev om for et par uger siden, så vil det umiddelbart ikke betyde en voldsom stor forandring for bloggen, men jeg personlig glæder mig til at få et netværk af andre Motherbl*ggers som deler min interesse for dette mediet.
  • Arbejder jeg på bloggens aller første “Give-away”Jeps, nu er jeg blevet en af dem, haha. Ej, nu skal I ikke blive helt skræmte af dette – jeg kommer IKKE til at bombardere jer med diverse reklamer og lignende for alt mellem himmel og jord, men når det er noget, som jeg finder relevant for både mig/bloggen og min “målgruppe”, så ville det da være en skam at sige nej, ikke? 😉

 

Hum, nåh, det blev ikke så voldsomt mange punkter, men til gengæld vil jeg da sige, at det er nogle ret store punkter! Nu vil jeg ind i sofaen og holde hånd med Manden en lille smule inden jeg finder dynen – eller i hvert fald indtil Bettemanden vågner igen og jeg skal ind og bide i stofble… God aften til jer derude. Kh Therese

 

Share this...