Dem af jer, der har fulgt med et lille stykke tid ved, at jeg i en periode nu har skrevet en klumme for Vores Børn’s hjemmeside. Nu er det dog sådan, at Vores Børn er blevet lagt under Alt for Damernes hjemmeside, hvorfor mine klummer fremover vil være at finde på alt.dk under fanen, der hedder “Børn”.

Tidligere denne uge blev en af klummerne udgivet på hjemmesiden, og der må jeg indrømme, at jeg blev en lille smule overrasket da jeg så overskriften – det var nemlig ikke den overskrift jeg havde skrevet.

Indlægget handler om, hvorfor det primært er kvinder, der holder størstedelen af barslen, går ned i tid, eller bliver hjemmegående. Derfor hed den oprindelige overskrift “Derfor tager kvinden hjemmetjansen”. I den publicerede udgave er overskriften blevet ændret til “Derfor er det mig, der dropper karrieren for børnenes skyld” (I kan læse hele klummen hér)…

Jeg er en liiiiille smule træt af den ændring, da den får mig til at lyde selvopofrende og lidt “hellig” – og det var jo slet ikke tanken. Jeg kan dog godt se, at den nye overskrift måske trækker flere læsere, og det synes jeg jo egentlig kun er godt 🙂 Indholdet i klummen er også som jeg skrev det, så derfor satser jeg på, at alle kan se, at jeg ikke ser på mig selv som selvopofrende eller hellig…eller hvad siger I?

 

Share this...