Nu hvor jeg er godt i gang med min tredje barsel prøver jeg at huske på at forkæle mig selv lidt – for HOLD DA OP, hvor er der meget at se til. Med to store børn som hver især kræver sit, en Mand der arbejder meget, og en Bettemand der naturligvis har meget brug for mig, så kan man nemt komme til at glemme sig selv midt i det hele…

Det er derfor jeg tit ender med at drikke kold kaffe og spise kold aftensmad. Og også derfor børnene oftere ser bedre ud i tøjet end jeg selv gør. Og lige nu er det sgu tæt på, at børnene kommer oftere i bad end jeg selv gør, haha. Børnenes behov kommer foran mine egne, sådan er det bare og sådan skal det jo være. Men det betyder heldigvis ikke, at jeg ikke kan forkæle mig selv en lille smule en gang imellem.

Måden jeg har valgt at forkæle mig selv på er selvfølgelig tilpasset den situation jeg befinder mig i lige nu; en ammende mor, der er ret meget hjemme, og som tilbringer en hel del tid i sofaen med en baby på armen <3 Kan I gætte, hvad det er jeg har valgt at bruge penge på? Jeps, min barselsgave til mig selv er en god, gammeldags fjernsynspakke!

Jeg havde egentlig købt et abonnement på Alt for Damerne til mig selv, da jeg normalt set ELSKER at sidde ved spisebordet lørdag og søndag formiddag efter vi alle har spist og drikke en kop kaffe og læse bladet fra ende til anden. De weekender jeg har tid til det er simpelthen fantastiske – mit eget lille forkælelsesrituale. (Og derfor synes jeg jo det er ekstra sjovt, at jeg kan kalde mig en klummeskribent for lige præcis Alt for Damerne)

De weekender, hvor jeg har tid til dette er der dog lidt længe imellem lige pt. Med tre små børn er der som nævnt lidt at se til, og en varm kop kaffe OG tid til at læse et blad igennem viste sig at være en lille smule optimistisk, så derfor endte jeg med at være konstant bagud med læsningen – jeg nåede simpelthen ikke at læse det ene blad færdigt før det andet kom ind ad døren. Til sidst lå der 2-3 uåbnede blade og ventede på mig, hvilket nærmest stressede mig, hvorfor jeg valgte at stoppe det abonnement og i stedet for investere i en lille tv-pakke.

Og nu tænker mange af jer måske, at det er da en MEGET triviel ting at skrive om, men for mig er det faktisk lidt stort; vi har ikke haft fjernsyn i tre år (eller jo – fjernsyn har vi haft, men ingen kanaler…vi har kørt med netflix i de her år, men der har jeg efterhånden set de fleste ting jeg synes er spændende). Vi sagde i sin tid op vores fjernsynsabonnement for både at skære ned på skærmtid i hjemmet, men også for at spare penge, da jeg jo den gang havde sagt mit job op for at blive hjemmegående.

Nu er situationen dog lidt anderledes; jeg har jo både barselsdagpenge fra mit job i Vestas og “barsels-SU” fra mit IT-studie, så derfor kan jeg godt unde mig denne luksus. Som udgangspunkt har vi tv-pakken i et halvt år, så må vi se, om vi kan undvære den til den tid, haha. Lige nu er jeg dog bare lykkelig for at kunne følge håndbold-VM på den norske tv2 (de norske kommentatorer er GENIALE) samt se De Unge Mødre og Dr. Phil (jeps, jeg er sådan én, haha) når jeg sidder og ammer Bettemanden.

God weekend til jer – jeg vil nyde min foran fjernsynet! 😀

 

 

Share this...