Hej alle! 🙂 Efter en ret lang pause fra bloggen er jeg på pinden igen – for nu i hvert fald… Der har været RIGELIGT at se til her i december, både på grund af juleforberedelser og -aktiviteter, men især på grund af sygdom (som vi mere eller mindre alle har været ramt af) og Mandens rejseaktiviteter i forbindelse med arbejde. Faktisk startede jeg på et blogindlæg for et par uger siden, der havde overskriften “shit, det er hårdt”, men det fik jeg aldrig færdiggjort (apropos underskud). I stedet postede jeg samme dag et billede på instagram, hvor børnene og jeg bagte peberkager, haha. Snak om kontraster. Men det er bare lidt for at sige, at alt ikke nødvendigvis er så rosenrødt som det måske kan fremstå på de sociale medier – hvilket Johanne fra NutidensMor var inde på i sin avisklumme for nogle uger siden. Og ja, til og med én, der går under det selvvalgte navn HAPPY HOUSEWIFE kan blive megatræt af hjemmetjansen 😉 lidt på samme måde som alle nok bliver lidt trætte af det de laver til hverdag en gang i mellem, kan jeg forestille mig?

For at sige det kort; denne juleferie har været SÅ tiltrængt, og vi nyyder den i fulde drag. Vi fejrede jul hjemme ved os selv, hvor svigerfamilien kom på besøg – hvilket jo er dejlig nemt, når de også kommer med maden, som de selv tilbereder!

De sidste dage er blevet brugt i pyjamassen med en kop kaffe i den ene hånd (se billede 😉 ) og en lego-instruktionsbog i den anden. Drengene fik rigtig meget lego i julegave, og vi prøver så vidt muligt at lade dem selv samle det, da det jo er en rigtig god måde at øve både finmotorik, tålmodighed, logisk sans osv. Vi voksne får for den sags skyld også øvet vores tålmodighed, for det går bestemt ikke hurtigt, når de små fingre selv skal finde ud af det, haha…

De her dage med fred og ro har dog givet lidt overskud igen, og jeg er rigtig glad for, at vi valgte at blive hjemme ved os selv hele juleferien! Det er skønt at få følelsen af at lande efter en meget hektisk periode, og at finde fodfæste som familie igen. Måske især fordi vi nu også har Bettemanden, som lige om lidt bliver 3 måneder. Hans ankomst tror jeg har gjort at vi alle har haft brug for lidt ekstra tid sammen som familie for at falde på plads i vores nye roller i familien, og for sammen at finde ud af den nye familiedynamik – for alt bliver jo lidt anderledes når der kommer et nyt familiemedlem.

Og når jeg her i juleferien har siddet med kaffekoppen i den ene hånd (se billede) og legoinstrukserne i den anden (og måske Bettemanden på skødet) så kan jeg mærke, at vi er ved at være der. Roen har sænket sig over vores lille familie, og vi nyder dagene sammen <3 – Også selv om det er hårdt i perioder!

Share this...