Så er det i aften det program jeg var med til at optage for nogle uger siden (som jeg nævnte i dette indlæg) kommer i fjernsynet… Programmet hedder Spørg Momster, og består af et “morpanel” – hvor jeg er en af deltagerne – der skal komme med sit besyv til spørgsmål og dilemmaer som andre forældre har sendt ind. Altså en mommy-udgave af Mads og Monopolet.

Jeg er enormt spændt på at se det selv. Det er altid lidt mærkeligt at se og høre sig selv på den måde. Jeg håber ikke jeg sidder krumrygget med dobbelthage og topmave(r) – og natuligvis håber jeg også, at jeg fik sagt noget der er nogenlunde fornuftigt, haha! Jeg havde påforhånd talt med Esme, der er vært på Spørg Momster om, at vi måske skulle få “flettet ind” i introduktionen af mig, at jeg kom fra Norge, så seerne kunne forstå hvorfor jeg har den accent jeg har, men det glemte vi.

Nåh, det er ikke andet at gøre end at sætte sig godt til rette i sofaen i aften kl. 21.35, hvor det sendes på dk4. Hvis man ikke har kanalen skal man dog blot have lidt tålmodighed, da det senere kommer på momstertv.dk – jeg skal nok sige til når det er 🙂

 

Share this...