Nogle af jer kan måske huske, at jeg for et par måneder siden var med til indspildningen af to afsnit af tv-programmet “Spørg Momster”. Det første afsnit blev vist på dk4 for et par uger siden, og i morgen kl. 21.35 ruller det andet afsnit over skærmen. Det er den 8. og sidste program af den første “sæson” af Spørg Momster. I dette program sidder jeg i panelet sammen med Anna Due og Anne Bjørn.

Nu kender jeg hverken Anne eller Anna ud over det lille stykke tid vi var sammen i studiet, hvilket ikke var længe. Umiddelbart virkede det dog til, at vi alle havde forskellige baggrunde og ingangsvinkler til de dilemmaer vi fik præsenteret. Dette gør dog ikke noget, da programmet hurtigt kunne blive lidt kedeligt, hvis vi alle var enige om det hele.

Jeg er NOGET spændt på at se dette afsnit, for som jeg skrev lidt tidligere, var jeg ret smadret i hovedet da dette program blev indspillet. Jeg er derfor bange for, at jeg kom til at vrøvle lidt… Jeg kan i hvert fald huske, at jeg havde problemer med at formulere mig helt som jeg ville. Esme, som er vært på Spørg Momster, har forsikret mig om, at det ikke var så slemt som jeg frygter. Men det tror jeg ikke på før jeg ser det 😅

En ny sæson

Det er dog ikke det eneste “Spørg Momster” jeg har i min kalender denne uge. Indspildningen af 2. sæson af programmet er nemlig i gang, og jeg skal også være med i to episoder i denne runde. Den første episode indspilles på torsdag, og den anden fredag.

Selv om jeg har prøvet det tidligere, så har jeg stadigvæk lidt sommerfugler i maven. Det er trods alt ikke hver dag man både skal vise sit ansigt og sine holdninger for hele familien Danmark – uden muligheder for at redigere nogle ting væk 🙈😄

Til trods for sommerfugler glæder jeg mig rigtig meget. Både til at møde de andre paneldeltagere, og til at høre hvilke dilemmaer vi skal komme med vores syn på…

————

Men først er det altså episode 1:8 i morgen på dk4. Skal I se med? 😊

Share this...