Ny klumme på Alt.dk: 7 egoistiske ting min mand gør efter vi er blevet forældre

I dag er min nyeste klumme på alt.dk udgivet, og som I kan se på overskriften, så handler den om nogle irriterende ting min mand er begyndt at gøre efter vi efter vi er blevet forældre.

I klummen får jeg også bl.a. indrømmet, at det ikke er hver dag jeg kommer i bad, og at jeg spørger om lov inden jeg går på toilet… Så ved I det, haha. Hvis I vil læse det hele kan I finde klummen ved at følge dette link.

Og husk nu at læse det med et glimt i øjet…😉 Efter vores børns facebook-sides kommentarfelt at bedømme, så er min sarkasme ikke tydelig nok (?!), så der er mange, der tænker jeg er en værre brokrøv! Og det er jeg også – men jeg har altid et glimt i øjet når jeg brokker mig 😜

———–

P.s. Hvis I kan lide denne type “ærlige” artikler, kan det være I vil synes om “De 5 bedste og 5 værste ting ved at være hjemmegående”, som jeg skrev for godt et år siden… Den er ikke så sarkastisk som den sidste klumme, men en ærlig fremstilling af det at være hjemmegående 😊

3 comments / Add your comment below

Skriv et svar