Ja, af mangel på bedre ordvalg måtte det blive ovenstående. Mediahore. For at gøre det helt klart for dem af jer, der måske ikke forstår hvad jeg mener med dette (hej mor!), så lad mig uddybe. Mediahore (eller mediawhore, som det hedder på engelsk) bliver af Urban Dictionary betegnet som

A media figure who will throw their mom under a bus and then sell her soul to get a ratings high.

Det er dermed ikke en specielt flatterende titel at have, men ikke desto mindre en jeg tager til mig.

Grunden til at jeg er kommet til denne konklusion er, at jeg ikke blot takker ja til (næsten) hver eneste mulighed jeg får for at “komme ud til masserne”, men også fordi jeg rent faktsik OPSØGER dem i enkelte tilfælde. Og nej, det er ikke fordi det vælter ind med tilbud til højre og venstre, men en gang i mellem byder muligheden sig da 🙂

TV-optagelser

For at komme med et par eksempler; bare i sidste uge alene har jeg talt med to forskellige produktionsselskaber vedr. fjernsynsprogrammer. Det ene, der handlede om at være hjemmegående, opsøgte jeg selv efter at have set et opslag på facebook. Det andet var er program om “husmødre anno 2018”, hvor blev jeg kontaktet af en af tilrettelæggerne fra produktionsselskabet (de “fandt” mig via bloggen).

Faktisk skulle der være “dummy”-optagelser herhjemme i går til det sidstnævnte program – dvs. optagelser der ikke bliver sendt i fjernsynet, men der bliver brugt for at “sælge” programmet. Det blev dog aflyst for et par dage siden da der kom nogle ændringer der gjorde, at jeg nok ikke skulle/ville være med alligevel. De ville bl.a. have Manden med til noget af optagelserne, men ironisk nok så er han en af de mest private mennesker jeg kender, så det kom ikke på tale. Han har ikke engang en profil på de gængse sociale medier (med mindre man tæller LinkedIn med, haha). Og det er måske i møde med hans kritiske holdning til deltagelse i media, at jeg bliver bevidst om hvor LIDT kritisk jeg selv er 😉

Og dog, nu er det jo ikke fordi jeg går efter at komme med i “hvad som helst” – det er jo i de tilfælde, hvor jeg tænker det er relevant for mig, at jeg rækker hånden op. Måske især når det kommer til familiepolitiske emner, da det jo (som I nok ved) er noget, der ligger mig på hjertet. Derfor vil jeg gerne være med til at bidrage til, at emnet bliver italesat. Og personlig tænker jeg også, at hvis jeg gør en god indsats kan det være, at jeg kan være med til at ændre folks opfatning omkring nogle ting.

Jeg higer efter anerkendelse

Det er dog ikke kun af uselviske grunde jeg gør de forskellige ting. Det er jo også fordi jeg synes det er sjovt og spændende. Altså, det er vidst ingen hemmelighed, at når man vælger at skrive en blog så er det tit fordi man gerne vil nå ud til “masserne” med noget. Hvad enten det er strikkeopskrifter, modefifs eller hverdagshistorier fra et familieliv. Og når man vælger at gøre det på den måde jeg gør, hvor jeg (til en vis grad) deler personlige ting på bloggen, så er det jo fordi man synes det er sjovt – ellers ville man jo lade være #logikforperlehøns

Og jeg indrømmer det gerne; jeg synes det er fedt, når nogen kan lide de ting jeg skriver. Jeg synes det er supersjovt at blive inviteret til at deltage i div. ting fordi jeg er “den dér Happy Housewife“. Og jeg får et smil på læben når nogen liker, kommenterer eller følger mig på facebook eller instagram (hint hint 😉 ). Det bliver jo en form for bekræftelse for mig. Af mig. Og det er jeg ikke bleg for at sige, at jeg synes er sjovt (don’t we all?).

Fremtidig karrieremuligheder?

Ud over, at jeg synes det er sjovt, så tænker jeg også det er meget relevant for min fremtidige karriere at være med til forskellige ting. Jeg fik amputeret min karriereplan ret heftigt da jeg sagde min stilling som Marketingkonsulent op for at blive hjemmegående, men jeg har til gengæld fået mange andre erfaringer. Jeg ved jo hellere ikke hvad fremtiden bringer eller hvad jeg reelt vil ende med at arbejde med, men de ting jeg deltager i er da i samme boldgade som min (første)uddannelse, som er indenfor kommunikation.

Når jeg så også kan skrive ting som “erfaring med TV-optagelser, radioprogrammer og klummeskrivning” på mit CV, som ting jeg har gjort samtidig med at være hjemmegående, så begynder det alligevel at ligne noget.

Og helt ærlig. Det er da også fedt, at der en gang i mellem sker noget spændende i mit liv. Ikke fordi det ikke er dejligt at være på barsel/hjemmegående, men den ene dag kommer jo hurtigt til at ligne den anden – og mange af dem er leverpostejsfarvede. Så det gør ikke noget, at der en gang i mellem står noget helt nyt og spændende i min kalender.

Share this...