Så blev det fredag og weekend igen (hvis man nu kan sige man “går på weekend” når man er på barsel/hjemmegående – der er ikke den store forskel, ehe). Og jeg nyder en lidt stille formiddag, hvor den har stået på oprydning og organisering herhjemme. Det er så dejligt at starte weekenden med et nogenlunde opryddet hus… Drengene har nemlig haft nogle meget korte dage denne uge, og en enkelt hjemmedag, og i går havde jeg intet mindre end 4 ærinder lige efter hinanden (samtale i bhv, babysvømning, kiropraktor til Bettemanden og tandrens til mig selv), så alt rodet fra dagene med drengene har fået lov til at ligge…

I dag havde jeg intet i kalenderen, så der var dømt “praktisk hjemmedag”. Nu er der købt ind til weekenden, ryddet op, vasket tøj, osv. Og så tillader jeg mig at nyde en dejlig kop kaffe inden Bettemanden vågner igen og vi skal hente de to store. Og hey – solen skinner for 3. dag i streg – HVOR ER DET SKØNT!!! Det bliver en god weekend – I can feel it 🙂

Jeg ville egentlig ikke så meget mere end at ønske jer en god weekend – og at sige, at nu ligger afsnit 8 af “Spørg Momster” på nettet. I denne episode sidder jeg i morpanelet sammen med den tidligere ‘paradise-hotel’-pige Anna Due, og en studiekoordinator ved navn Anne Bjørn. I dette afsnit diskuterer vi alt fra “påtrængende bedsteforældre” til “veninder der ikke respekterer aftaler”. Du finder episoden ved at klikke på dette link.. Så hvis du ikke ved hvad du skal se i fjernsynet i aften, kunne dette jo være et alternativ 😉

Uanset hvad; God weekend venner! Tak fordi I læser med herinde. Det – og de dejlige solskin der strømmer ind igennem mit vindue lige nu – gør mig helt varm om hjertet <3 😉

Kh Therese

P.s. Afsnit 7 af Spørg Momster (hvor jeg også var en del af morpanelet) kan du finde hér

Share this...