Hej alle, og glædelig morsdag! Vi valgte at markere dagen med ca N U L søvn i nat, og ved at skiftes til at trøste en (overtræt) Bettemand. Så kan man ligesom virkelig mærke, at man er mor (og far) *suk*

Jeg tænkte dog, at dette var en god anledning for at vise jer, det første inslag jeg har lavet med “MorKlubben”, som tv2 Østjylland står bag. Nina (som er en af journalisterne bag Morklubben) var nemlig forbi for nogle dage siden for at tale om de ting jeg skrev et indlæg for nogle uger siden, og et par timers snak er blevet kogt ned til et par minutters video.

Videoen (og dette indlæg som jeg skrev) handler meget om noget som jeg tror rigtig mange forældre/mødre oplever på et eller andet tidspunkt; nemlig en splittelse mellem ønsket om at opfylde babys behov 100%, men også ønsket om at opfylde nogle af ens egne behov… I kan jo se den, og se om I kan genkende nogle af de tanker jeg har.

Og altså, så skal vi lige huske på, at uanset om I har nogle af de samme tanker som jeg eller ej, så er der ikke noget forkert i det… Vi gør det bedste vi kan, og det at være nogens mor er både den hårdeste men også dejligste rolle man kan have – så salute to us! Og husk – som jeg også siger til sidst i MorKlubben-indslaget – at de “selvstændige ting” kommer igen (måske hurtigere end du tror), tiden med et lille barn gør ikke <3

 

Share this...