Hej med jer, og god fredag!

Vi er lige kommet hjem fra en ferie sydpå – hvor der rent faktisk var lidt DÅRLIGERE vejr end der er herhjemme *hmpf* – men altså, med en lille baby så er supervarmt ikke altid lig med supergodt, så det går for denne gang! Jeg har nydt at være offline i et stykke tid, men har da også glædet mig til at sætte mig ned foran computeren igen og få lidt MIG-tid…bloggen er blevet til mit “helle” på en måde. Når jeg blogger skal jeg nemlig ikke tage mig af børn (de to store er i børnehave og Bettemanden sover), vasketøj (det ignorerer jeg) eller andre huslige ting (som jeg også ignorerer lige nu).

Hen over de sidste måneder er der kommet nogle nye følgere til både bloggen og min instagram-profil, så jeg tænkte det måske var passende med en ny runde “fun-facts” om mig, så de nye følgere kan blive bedre kendt (med de akavede sider af) mig 😉 Første runde af “5 (halvpinlige) ting I ikke vidste om mig” kan I forresten finde hér.

1. Hvis jeg er udenfor og det begynder at lyne og tordne, så åbner jeg munden og lukker øjnene (så godt muligt, i hvert fald).
Jeg har nemlig læst en gang, at HVIS man bliver ramt af lynet var det godt at have munden åben, for så kunne lynet forlade kroppen derigennem, og at lukke øjnene, for at forhindre at øjnene poppede ud af “soklen”. Ja, jeg ligner nok en mindre begavet person når jeg løber omkring på den måde, men hellere dét end at øjnene popper ud af hovedet!

2. Jeg er überforsiktig når det kommer til dét at poste billeder af, at jeg er på ferie.
Jeg ved ikke helt hvad jeg er bange for, for vi har alarm på huset og allierer os altid med naboer og venner, der kigger efter huset…men alligevel venter jeg som oftest med at poste billeder og opslag til efter vi er kommet hjem – så nu kan I se frem til en hel del billeder fra Mallorca det næste stykke tid, haha..

3. Jeg E L S K E R at blande sødt med salt.
Dét er der jo som sådan hverken noget nyt eller pinligt over – med mindre du hører de kombinationer jeg kører med – jeg kan nemlig godt lide bl.a. følgende kombinationer:
– Chips og chokolade (spises ikke sammen, men hveranden mundfuld af det ene og det andet)
– Nutellamadder og leverpostejmadder (igen, ikke sammen, men hveranden mundfuld)
– Jordbærmarmelade til RIGTIG MANGE typer aftensmad, især dem med brun sovs til (fx. flæskesteg)…MUUUUUUUUMS!

4. I bruise like a peach.
Jeg ved ikke hvorfor, men man skal nærmest kun kigge lidt for hårdt på min hud, så får jeg et blåmærke. Det er slet ikke kønt – og det gør tit, at jeg bliver lidt flov over mine ben. Det er nemlig især dem, der får mærker… og det faktum, at jeg er mor til tre (lidt vilde) drenge hjælper ikke på situationen, haha.

5. Jeg tjekker, hvem der unfollower mig på Instagram.
Nørj, hvor synes jeg det er pinligt at indrømme dette, men jeg har en app, der kan vise mig hvem der har trykket “unfollow”… Det er dog ikke så slemt som det måske kan lyde, for det er vitterligt ikke en app jeg bruger tit, men jeg installerede den for et stykke tid siden, da jeg blev ved med at få nogle af de samme følgere om og om igen. Jeg forstod ikke helt hvad der foregik (dejligt naïvt, ikke), men fik fortalt, at det var en måde nogle af de “store” profiler skaffede sig følgere på – ved at følge dig i håb om, at du ville følge dem retur – for så at unfollowe dig et par dage senere (sneaky, ikke?). Jeg installerede så denne app, og på et tidspunkt var jeg oppe på, at DEN SAMME PERSON followede og unfollowede 3 (!!!) gange indenfor et par uger… Ret irriterende. Nåh, men altså – jeg har stadigvæk appen, men bruger den mest for at se (når der fx ryger mange followers på én gang) om det er virksomheder eller “rigtige personer”. Hvis det er virksomheder tænker jeg ikke så meget over det, da de jo gør det præcis af den grund som jeg beskrev ovenover – for at få mig til at følge dem. Hvis der ryger mange rigtige personer på én gang kan jeg da godt bruge det til at se, om jeg har spammet med én specifik ting (fx. amning, opskrifter, selfies, eller lign) for meget, men ellers tænker jeg (heldigvis) ikke for meget over det…

Jeps, det var så dét. Jeg overvejer, om jeg skulle lave sådan én formular (ala den som Miriam fra Miriams blok har – som forresten er en genial blog…skynd dig at følge den, hvis du ikke allerede gør det!), hvor I også kunne fortælle nogle (halvpinlige) sandheder om jer selv, men det må blive en anden gang. Nu skal jeg nemlig holde weekend 😉 Håber I får en god en af slagsen, når I også kommer dertil!

Kh Therese

Share this...