En gang i mellem er det dejligt at blive introduceret til nye bekendtskaber, der kan bringe noget nyt til ens liv. Dette gælder naturligvis også når det kommer til online “bekendtskaber”. Jeg synes i hvert fald det er skønt, når jeg på en eller anden måde bliver introduceret til en ny blog eller en instagramprofil som jeg ikke nødvendigvis ville have fundet selv, men som kan give lidt variation til det ellers lidt monotone feed jeg kan ende med at have. Og af en eller anden grund så ser det ud til, at sommeren er et tidspunkt, hvor mange “rydder op” i sine sociale medier – mig selv inklusive. Man får tid til at tænke over, hvad man gerne vil fylde sin hverdag med, og vælger derfor nogle profiler fra og andre til…

Derfor har jeg besluttet mig for at komme med nogle forslag til jer – altså nogle bloggere/instagrammere som jeg selv følger, og som jeg kan forestille mig, at I også vil have glæde af at følge 🙂

Der er jo dog RIGTIG mange at vælge imellem, så for at dette ikke skal bli et uoverskueligt langt indlæg, har jeg valgt denne gang kun at nævne bloggere fra mit “bloggernetvæk”, Momster. Der er der selvfølgelig også mange at vælge imellem, men her får I lige tre af dem, som jeg holder af at følge med:

Drengelopper

Simone er en rigtig skøn pige der – lige som jeg – har tre børn. Og for at det ikke skal være løgn, så er alle vores tre drenge født på mere eller mindre samme tidspunkt. Det gør det jo naturligvis ekstra sjovt at følge hende. Det er dog ikke den eneste grund til, at jeg er fast følger. Simone har nemlig en rigtig god blanding af opskrifter, “mor-issues” og generel hverdagsliv i hendes portefølje. Hun er veganer, og har derfor nogle andre opskrifter og udfordringer end dem jeg står med, når det kommer til mad. Hun er lige blevet forlovet, og er i gang med at bygge nyt hus, så der er rigeligt at følge med i, hvis man vil 🙂 Og så er hendes tre drenge bare SÅ skønne 💕

Jeg har haft glæden af at lære Simone at kende i det virkelige liv også, og hun er lige så skøn IRL som hun er bag skærmen type, og når man har hun er den type som man umiddelbart ønsker at blive BFF med 😜 Du kan finde bloggen hér og hendes instagramprofil hér.

Viktoria Gudrun

Viktoria er 25 år, mor til Jónathan på halvandet og sygeplejerske. Ud over det har hun dog også et par diagnoser, bl.a. PTSD og skitzofreni. Dette fylder naturligvis en del både på hendes blog og hendes instagram-side, i det det jo også fylder en del i hendes liv. Hun er husløst ærlig omkring det hele, og – pardon my french – SKIDE SJOV! Jeg har virkelig siddet og grinet højt et par gange, når jeg har læst et indlæg eller set en story på IG… Jeg tager hatten af for hende, og det ender du måske også med at gøre? Hendes blog kan du i hvert fald finde hér, og hendes instagramprofil finder du hér 👍😄

Camamamilla

Den primære grund til at jeg følger denne blog er Kalle. Kalle er en lille dreng, der i “korrigeret alder” ikke er så meget ældre end Bettemanden. Kalle blev dog født meget for tidligt (uge 24), hvilket jo har påvirket både ham og familien meget. Han er dog en megasej “fighter”, og når man først er begyndt at følge Kalles udvikling – enten på bloggen eller instagram – så bliver man umiddelbart en del af hans heppekor.

Det er en meget livsbekræftende historie, og man bliver simpelthen glad helt ind i hjertet, når man ser den skønne lille dreng 💙 Ud over updates om Kalles udvikling, deler hans mor, Camilla, også ærlige tanker om sit eget liv og hendes rolle i det hele. Alt i alt en skøn, livsbekræftende historie, der er værd et like 👏

———————

Det var så dagens anbefalinger fra mig 😊 har I nogle gode bloggere eller instagrammere, som I mener, jeg burde følge, så må I meget gerne smide en kommentar… Det er altid godt med lidt ny inspiration 👏

Share this...