Okay, I’ll just go ahead and say it; jeg glæder mig til ferien er over!

(Billedet demonstrerer ret godt hvordan jeg nogle gange kan have det… her sidder jeg ret udmattet og spiser en halvkold pizza, efter at have gennemsøgt et købecenter i KBH – med en sulten Bettemand på armen – for at finde en micro, hvor jeg kunne varme Bettemandens grøntsagsmos 😅)

Efter tre ugers ferie (børnene har haft fire uger indtil nu, men de første 4-5 dage var de ved farmor og farfar), hvor jeg har været sammen med alle tre børn – og Manden, for den sags skyld – 24/7, så er der en del af mig, der slet ikke kan vente til hverdagen igen vender tilbage. Som alle med børn ved, er der en del at se til, når alle mand er hjemme. Men når man oveni det hele har en baby med behov der skal tages hensyn til (lure, babyvenlig mad, etc), så kan det gå hen og blive ret anstrængende.

Manden og jeg har op til flere gange kigget på hinanden i løbet af denne ferie og sagt i kor “det kan kun blive nemmere!” 🙏🏼😬 Omvendt, så har vi ikke haft skyggen af de “feriegnidninger” der plejer at opstå (læs om sidste års erfaringer hér)… det har vi simpelthen ikke haft tid til, haha 😅 Varmen har nok hellere ikke ligefrem hjulpet på, da ingen af os sover specielt godt – især ikke Bettemanden, suk.

På den anden side, så er jeg lidt nervøs for den hverdag der venter os om blot et par uger. Røveren starter jo i skole, hvilket betyder at vi ikke længere kan ligge og sno os så længe det passer os. Nu skal  han være der 08.00 (tror jeg – er det ikke der skoleklokkerne ringer??). No more “direktørtid” eller “hyggehjemmedag”, hvis vi ikke orker anstrængelserne af at komme ud af pyjamasserne. I hvert fald ikke for hele banden… Meeen, mon ikke det går, når vi først er kommet ind i rytmen. Det satser vi på.

Jeg satser i hvert fald på, at det vil hjælpe på Bettemandens søvn, at der kommer lidt mere rutine igen. Alle de kloge fortæller jo hele tiden hvor vigtigt det er med faste søvntider, rytmer, osv. Det kan blot være lidt svært at leve op til når; 1. det er så varmt, at man nærmest ikke kan sove lur om dagen, og 2. det er ferie, og man også skal tage lidt hensyn til de store børns behov. Mon ikke det også vil hjælpe på, at der kommer lidt ro på matriklen igen… Det er sket mere end én gang, at han er vågnet af to brødre der slos, leger eller blot kalder på en af os. Og dét skal der selvfølgelig være plads til.

Men igen – jeg glæder mig en lille smule til hverdagen returnerer, og der kommer ro på igen. Bare en lille smule! Og det tager jeg i øvrigt som et godt tegn. Det er jo trods alt hverdage livet primært består af, så det er da dejligt, at vi trives i vores ❤️ Men det skal nok passe, at når hverdagen først træder ind, så sidder jeg og savner ferien og al den tid vi havde sammen, haha. Græsset er altid grønnere, ik…?

Vi nyder dog de sidste dage, indtil Manden skal tilbage på arbejde mandag morgen. Børnene snupper dog en god uges ferie mere, hvor vi satser på, at Manden kan have et par liiiidt kortere dage.  Jeg har aldrig ferie. Eller altid ferie – alt efter hvem man spørger 😜

Hvis du vil følge med i vores hverdagsliv, så er min instagram et godt sted at starte – den finder du ved at klikke hér 😘

Share this...