Kan I huske, at jeg blev interviewet til en artikel til magasinet LIME? Det fysiske blad kom ud i starten af juli, men nu er artiklen også online. Og som lovet, så vil jeg selvfølgelig dele linket med jer! 😊

Jeg vil dog have lov til at komme med en lille disclaimer inden I læser artiklen; helt til sidst står der, at der er “lys forude når det gælder sexlivet”, og et af de råd der bliver givet lige efter er, at man skal “dyrke sex”. De udtalelser kommer udelukkende fra den psykolog, der også er blevet interviewet til artiklen. Jeg har ikke set noget lys forude, og jeg kunne SLET IKKE finde på at anbefale sådant noget…det kommer der bare flere børn ud af 😳🙅‍♀️😂😂😂

Godt. Når vi nu har det på det rene, får I linket til artiklen hér.

P.s. Den (noget mere humoristiske) klumme som inteviewet er baseret på, kan du finde hér 👍😊

Share this...