[reklame for Skiltmax]

Som husejer har man altid noget at se til. Og det samme gælder egentlig, når man har tre børn under 7 år… Kombinationen af de to gør, at nogle huslige ting bliver forsømte. Eller nærmere udskudte, til vi en gang har tid og energi til sådanne ting (snakker vi 2025? 😉 ). Men alligevel giver det en enormt god følelse, når man kan stryge ting af sin liste (og jeg er i dén grad et listemenneske)!

For godt halvandet år siden flyttede vi ind i det hus vi bor i nu. Og de store ting kom sådan rimelig hurtigt på plads. Vi fik møbler ind, hængt op de mest nødvendige ting (ala knager til overtøj – dog først efter et halvt års tid, but who’s counting), og vi fik lavet haven lidt mere børnevenlig med legestativ o.l. Derefter er jeg dog bange for, at vi gik lidt i stå. Vi fik ikke hængt ting op på væggene, vi fik ikke plantet de blomster og træer vi havde forestillet os, og vi fik ikke fordelt div. småting en specifik plads – det er bare samlet i én stor kasse (eller kastet tilfældigt i en skuf).

Men altså – sådan kan det jo ikke fortsætte i en evighed.. Så en gang imellem, når inspiration og overskud (eller i hvert fald knapt så meget underskud, haha) overmander mig, så kommer der lige så stille nogle få ting på plads. For et par måneder siden kom der nogle fine hylder til alt vores dims op på den ene af de store, hvide vægge. For ikke længe siden fik jeg endelig også hængt en hylde op i vores køkken, hvor alle vores kaffe-relaterede ting kunne være… Jeg følte, at jeg fik en halv meter bordplads foræret, for det meste af de ting der nu står på denne hylde, stod på vores køkkenbord. Det er skørt, hvor meget optur man kan få af sådan noget!

Og nu er der så kommet endnu en ting på plads; Dette lille, fine husskilt <3

For et stykke tid siden blev jeg nemlig kontaktet af Skiltmax, der producerer alle de typer skilte du kan forestille dig. Jeg fik lov til at vælge både materiale og udseende via deres “skiltomat”, og med god hjælp fra børnene faldt valget altså på dette skilt.

Det var helt vildt hyggeligt at sidde med de to store drenge og designe skiltet, og selv om de gerne ville have haft en økse og en bil med på skiltet, så endte det med en lidt mere traditionel konstellation med ‘far, mor og børn’. De fik dog være med til at bestemme hvem der skulle stå hvor (og det kan godt tage lidt tid og forhandling, når begge gerne ville holde både far og Bettemanden i hånden). Vi nåede dog til en enighed, og fik hurtigt bestilt skiltet. Jeg synes det er enormt hyggeligt, at man kan se hver af os der bor i huset på skiltet, og drengene har da også udpeget sig selv til alle dem der har set skiltet.

Hele herligheden – altså fra vi logget ind på siden til skiltet var bestilt – tog ca 15 minutter (og det er inklusive den tid det tog for mig at forhandle os væk fra økse og bil, samt den tid det tog at beslutte hvem der skulle stå ved siden af hvem 😉 ). Prisen er også til at leve med – man skal slippe nogle hundrekronerssedler for denne type skilt, men så får man også lige præcis dét man gerne vil have – både materiale, design, tekst og ‘fastgøring’. I kan lige få et link til den skabelon jeg brugte til dette skilt, men der er mange andre muligheder – og mange der er meget billigere. Jeg kan fx se, at hvis du vælger et plastikskilt i stedet for akryl – som jeg har fået – så kan du få mere eller mindre samme skilt til en meget billigere pris 🙂

Man tænker måske ikke på sådan et husskilt som en “nødvendighed”, men jeg synes det er en virkelig fin detalje. Måske især for os, fordi på vores vej er der virkelig ikke så mange husnumre – der er i stedet for bogstaver tilknyttet (altså 1, 1a, 1b, 1c, 2, 2a, etc. – you get the picture 😉 ). Derfor kan det være svært for folk at finde frem til det rigtige hus, hvis man ikke har været der før. Og så hjælper sådan et husskilt bare lidt ekstra i sådanne situationer…

Hvad tænker I – ser det ikke ret godt ud? Jeg er i hvert fald enormt tilfreds – både med skiltet, og også med hele indgangspartiet! Nu er ‘husets førsteindtryk’ i hvert fald godt – så skidt pyt med, at der så mangler en million andre ting inden vi er helt på plads…eller bliver man nogensinde det, når man bor i hus?? Vi må bare tage det én ting ad gangen, når der indimellem er tid og overskud til det – hvis ikke når vi det nok i 2025 😉

Share this...