Hej med jer – og GODT NYTÅR!

Stor ydmyghed og vild begejstring på en og samme tid <3

Jeg håber I har haft en helt og aldeles fantastisk jule- og nytårsfejring, og at starten af januar ikke har været alt for hård ved jer?

Det er efterhånden over en måned siden jeg har logget mig ind på domænet hér. Det er ikke lysten der har holdt mig tilbage, men der skal også være overskud til det hele, og i december måned var der generelt bare nok at se til – sådan tænker jeg mange af jer også havde det?

Og når juleferien så endelig indtrådte, nød vi som familie bare at melde os lidt ud. Vi trængte VIRKELIGT til at have lidt tid sammen. Manden har haft enormt mange rejsedage de sidste måneder, og det har vi alle kunne mærke. Så det var skønt at have tid til at bare være sammen igen.

Jeg har tidligere skrevet om, at der tit kommer gnidninger mellem os når vi holder ferie, fordi man skal omstille sig fra de faste rutiner. Forældre joker også tit om, at de glæder sig til ferien er over – “…mom and dad can hardly wait for school to start again” (fra “It’s beginning to look a lot like christmas”). Faktisk så skrev jeg så sent som i sommerferien det selvsamme – og det var ikke engang en joke.

Men denne juleferie havde jeg det helt anderledes. I det sidste indlæg jeg skrev, i starten af december, skrev jeg om, at jeg ikke helt vidste om jeg glædede mig til jul. Især juleaften. Det endte dog med at blive en rigtig hyggelig dag og aften. Lidt anderledes, men det kunne man ikke undgå. Der var et par øjeblikke, hvor savnet kunne mærkes ekstra meget, men jeg gik i seng juleaften med en følelse af stolthed, taknemmelighed, og glæde.

Resten af ferien nøøøød vi bare at være. Drengene havde nærmest ingen konflikter. Manden og jeg skiftedes til at få sovet ud. Vi havde hele dage hvor vi ikke kom ud af pyjamassen. Vi fik ‘second breakfast’ nærmest hver dag, og vi så familiefilm med popcorn i skålen. Vi fejrede nogle af de bedste venners kærlighed til en eventyrligt vinterbryllup, og vi trådte ind i det nye år med de selvsamme venner – med børnevenlig tapas og lyserøde bobler.

Vi gik ud af ferien med optanket energi og dejlige minder. Og med en hel del netflix-episoder afkrydset fra “vil-se-listen”.

På gåtur med ældstebarnet, og en genskabelse af et 5 år gammelt billede
Traditioner vedligeholdes og minder skabes
Tre fyldte strømper klar, nat til juleaften
Det fineste lys over den kirkegård, hvor vi ønskede farmor god jul
Resterne af peberkagehuset
Nytårstapas og bobler i glasset
Én der er ved at have styr på reglerne…
Daglig ferieaktivitet, bedste genbrugskøb længe!

Nu nyder jeg at solen er ved at vise sit milde ansigt igen, og at energien til fx at blogg er ved at være tilbage 🙂 Tak for, at I stadigvæk hænger ved – også selv om jeg har brug for at trække stikket nogle gange…

Kærlig hilsen Therese

Share this...