Dette var mere eller mindre det spørgsmål jeg blev stillet for et lille års tid siden. Det var en caster fra Tv2 der kontaktede mig, fordi de var ved at lave et program omkring fordomme – og der synes de det kunne være sjovt at have en hjemmegående med.

Umiddelbart var jeg ret nysgerrig – det ville da være en meget sjov oplevelse, og jeg har alle dage været meget aktiv i “kampen” imod fordomme omkring de hjemmegående. Jeg var derfor igennem et par runder med interviewer, og var enormt tæt på at sige ja til at deltage.

Lige indtil vi i slutningen af det sidste interview kom til at tale om de forskellige emner der nok ville komme på banen i løbet af programmet – og THANK GOD, at vi gjorde dét.

Der kom det nemlig frem, at jeg nok skulle være indstillet på, at der kunne komme spørgsmål omkring mit/vores sexliv… …

Mine alarmklokker ringede umiddelbart, men jeg ville stadigvæk gerne dobbelttjekke; hvor intime ville de spørgsmål jeg kunne blive stillet være? Altså, spørgsmål som “er du jomfru” kunne jeg jo ret nemt svare på uden at udstille mig selv eller andre (læs: hej tre-børns-mor 😉 ). Men hvis man skulle begynde at tale om favoritstillinger, sexlegetøj, og lignende, så var det en heeeelt anden snak. Dér er jeg SLET IKKE!

For dem af jer, der har været med i nogle år, så ved I, at jeg på et tidspunkt arbejdede i en sexlegetøj-shop. I husker måske også, at jeg kun holdt i to uger, haha. Og det er ikke fordi jeg er sippet. Helt ærligt! Men det kan blive for meget. Det blev det den gang, og det ville det også blive nu, hvis jeg skulle udlevere mit sexliv på nationalt fjernsyn.

Det var jo ikke sikkert der ville blive stillet sex-spørgsmål?

Jeg har i eftertid taget mig selv i at tvivle på, om det var rigtigt af mig at sige nej. For jeg sagde jo nej af frygt for noget, jeg ikke vidste med sikkerhed ville ske (omend jeg havde en mistanke – “sex sells”, you know?). Denne tvivl blev dog hurtigt slået til jorden i aftes. Jeg læste nemlig om et program på tv2-play, og på samme side poppede en lille reklame for et program der hed “Menneskekender” op. Jeg læste lige hurtigt den lille tekst der stod i reklamen, og kunne umiddelbart genkende der koncept jeg blev præsenteret for sidste år.

Jeg må indrømme, at jeg ikke har set programmerne, da jeg hverken har tv2 zulu eller tv2-play. Men jeg tør alligevel med sikkerhed sige, at der ville være M E G E T fokus på sex i programmerne. Jeg fandt nemlig listen over programmerne, og kunne dermed se hvad titlen på episoderne var… Og dem tog jeg et lille skærmbillede af, så I selv kunne få lov til at se:

Der er yderligere 4-5 episoder, men you get the picture? Lad os bare sige det sådan, at jeg er MEGET glad for, at jeg takkede nej!

Share this...